Detron lifecycle services verder onder de naam Bluetron

IT-dienstverlener Detron zet per 1 januari a.s. de lifecycle services verzelfstandigd voort onder de naam Bluetron. Directie en aandeelhouders zien een veel kansen voor de product lifecycle services van Bluetron. Verzelfstandiging versterkt de groeimogelijkheden.

“Ik ben erg blij met de verzelfstandiging. Wij kunnen nu veel meer focus aanbrengen op onze corebusiness en deze door ontwikkelen. Klanten zullen dit ook merken in de vorm van betere en bredere dienstverlening. Begin 2021 gaat de nieuwe website, www.bluetron.nl, live en gaan we ook op marketing- en salesgebied van ons laten horen om onze nieuwe naam en identiteit te ondersteunen,” aldus Bluetron CEO Anthony Droppert.

Tom Tank

Tom Tank, CEO van Detron, noemt de verzelfstandiging van Bluetron een logische stap: “Detron heeft zich als IT-dienstverlener ontwikkeld tot managed services provider voor de digitale werkplek. De activiteiten van Bluetron dreigden daardoor te weinig aandacht te krijgen. Door de verzelfstandiging wordt dit voorkomen.”

www.detron.nl

Mobiele versie afsluiten