Destiny neemt Panas Hosted over

De Belgische cloud challenger Destiny neemt Panas Hosted over en versterkt zo zijn positie in de Nederlandse zakelijke telecommarkt. Destiny zal met de overname verder invulling geven aan de marktbenadering van Panas. “Met deze overname bouwen we verder aan de groei van onze activiteiten in Nederland”, aldus Daan De Wever, CEO van Destiny.

Panas Hosted is gespecialiseerd in het integreren van telefonie met zakelijke softwaresystemen in bedrijfsprocessen van bedrijven in de advocatuur, automotive branche, makelaardij en financiële dienstverlening. “Dankzij de overname kunnen Destiny-partners makkelijker bedrijfsapplicaties in deze marktsegmenten koppelen aan communicatie-oplossingen”, zegt Daan De Wever. “Onze partners profiteren van het ecosysteem van Panas in die segmenten en kunnen waardevolle support aanbieden bij bedrijven die weinig ervaring hebben met geïntegreerde communicatiediensten. En ze krijgen binnen ons huidige partnermodel ook toegang tot kennis over nieuwe markten.”

 

Marktbenadering

De overname van Panas door Destiny biedt ondernemingen in de genoemde sectoren toegang tot de klantvriendelijke, efficiënte communicatieoplossingen van beide bedrijven. Destiny kan met de overname nu ook in Nederland een meer diverse marktbenadering hanteren. “Destiny heeft de ambitie om de autoriteit te worden voor veilige cloudcommunicatie voor het MKB en grootzakelijke bedrijven in Europa. We willen partners nadrukkelijk meenemen in onze groei”, aldus De Wever.

 

Overgangsperiode

Directeur-eigenaar Frank Tetteroo van Panas Hosted gaat de integratie van Panas binnen Destiny in Nederland begeleiden. Commercieel directeur Marc Heerkens vindt het tijd voor een nieuwe uitdaging. “In een overgangsperiode zullen de bedrijven worden samengevoegd op de locatie van Destiny in Sint-Oedenrode”, zegt Tetteroo. “Het belangrijkste is dat medewerkers en klanten op dezelfde professionele manier kunnen doorwerken zoals ze nu gewend zijn. Met het huidige team heb ik daar alle vertrouwen in.”

Mobiele versie afsluiten