Derk Keuter Sales Manager bij Intelligent Memory

Keuter heeft meer dan 20 jaar ervaring in de IT- en data opslag. Hij is bij  Intelligent Memory verantwoordelijk voor speciale projecten in datacenters, de automotive- en industriële markten. Hij zal nauw samenwerken met het verkoopteam om nieuwe zakelijke kansen te identificeren en de verkoopgroei in deze belangrijke gebieden te drijven.

Derk Keuter-fotoVoordat hij bij Intelligent Memory kwam, was Keuter Sales Manager bij andere toonaangevende bedrijven. Tijdens zijn tijd daar speelde hij een sleutelrol bij het ontwikkelen en implementeren van succesvolle verkoopstrategieën en was hij van cruciaal belang bij het drijven van aanzienlijke omzetgroei.

Keuter is in de IT-industrie bekend om zijn diepgaande kennis van data opslag en databeheer en zijn vermogen om nieuwe zakelijke kansen te identificeren en te benutten. Zijn benoeming tot Sales Manager bij Intelligent Memory wordt gezien als een strategische zet van het bedrijf, terwijl het zijn aanwezigheid in de datacenters, automotive en industriële markten wil uitbreiden.

In een verklaring zei Keuter dat hij enthousiast was om bij Intelligent Memory te komen en uitkeek naar het werken met het team om de verkoop en groei in deze belangrijke markten te drijven. “Ik ben altijd onder de indruk geweest van de innovatieve aanpak van Intelligent Memory voor data opslag en databeheer en ik denk dat ik in mijn nieuwe rol als Sales Manager veel waarde kan toevoegen aan het bedrijf,” zei hij.

Over het algemeen wordt Keuters benoeming tot Sales Manager bij Intelligent Memory gezien als een positieve move voor het bedrijf. Het verwacht hierdoor de groei en succes in de komende jaren te versnellen.

Mobiele versie afsluiten