Dean One koppelt zakelijke telefoniedienst Horizon met Microsoft Teams

Dean One biedt zijn zakelijke telefoniedienst Horizon nu geïntegreerd aan met Microsoft Teams. Dean One doet dit sinds januari met Cisco Webex. De combinatie is volgens Dean One een complete geïntegreerde UC-oplossing waardoor zakelijke gebruikers altijd op de meest efficiënte manier kunnen communiceren en samenwerken, vanaf iedere locatie, altijd en vanaf iedere device. Met de combinatie met Horizon en Teams kunnen business partners volgens Dean One alle business-segmenten bedienen.

Met het toevoegen van Teams Cloud aan Horizon is het mogelijk om Teams als telefoontoestel toe te kennen aan Horizon-gebruikers. Hierdoor wordt de Teams-applicatie, zowel voor desktop als mobiel, herkend en gebruikt als (secundair) telefoontoestel voor het voeren van inkomende gesprekken en uitgaande gesprekken.

Medewerkers kunnen, volgens Dean One, zo slimmer samenwerken en effectiever communiceren via één app of in de browser, en volledig geïntegreerd met de bestaande telefonieoplossing. De integratie met Horizon-telefonie van klanten gaat volgens de zakelijke provider zonder ‘ingewikkelde koppelingen’. Gebruiksbeheer en bereikbaarheidsinstellingen worden afgehandeld via de portal.

Licentie

Horizon wordt aangeboden in een ‘one-license-fits-all’ model tegen een vaste prijs. De Horizon-licentie bevat alle functionaliteiten die nodig zijn voor het inrichten van een MKB-telefoniecentrale. De eindklant betaalt zonder hoge eenmalige investeringen te hoeven doen een vast bedrag per medewerker per maand, waarmee de volledige functionaliteit van Horizon tot hun beschikking staat. Inclusief Teams Cloud en Cisco Webex. Verder zijn er add-ons beschikbaar om de functionaliteit nog verder uit te breiden. “De integratie van Teams en een telefonieoplossing is van grote waarde voor de klant. Daardoor zijn onze partners in staat hun klantrelatie nog verder te verdiepen en te versterken”, aldus Martin van Dijk, Product Manager bij Dean One.

Bron: Dean One

Mobiele versie afsluiten