Dean One en gnTel heten nu Gamma Communications 

‘Nieuwe naam en sterke moeder bieden kansen voor partners’ 

Dean One en gnTel bundelen de krachten onder de naam Gamma Communications Nederland. Samen bieden zij een palet aan communicatiediensten voor alle segmenten in de zakelijke markt. 

Naamswijziging

Gamma Communications_Gerben Wijbenga_400Met de naamswijziging versterkt Gamma de merknaam en aanwezigheid van Gamma Communications in Nederland en de Benelux. De rebranding is de eerste van een reeks die gaat plaatsvinden in Europa. Doel is het versnellen van de groei met zakelijke oplossingen die passen bij klantvragen van nu. Ook gaat Gamma inzetten op persoonlijke en professionele service voor partners en zakelijke klanten, aldus CEO Gerben Wijbenga van Gamma Communications Benelux. 

Op 2 september presenteerde Gerben het nieuwe management van Gamma Benelux tijdens een event in Loosdrecht voor ruim 150 partners uit de sector. Het MT bestaat uit Pieter Verbrugghe (sales en marketing) Onno Speekenbrink (techniek), Robert Wolthuis (producten en diensten), Erwin Dunnink (finance) en Jürgen Berendes (service en support). “Met deze aankondiging versterken we onze positie en zetten we een belangrijke stap in het verder uitbreiden van de bekendheid van Gamma in Europa”, zegt Gerben. 

Makkelijker en persoonlijker 

Gerben wil klanten meer mogelijkheden geven in hun zoektocht naar een slimmere manier van communiceren en effectiever samenwerken. “Technologie als cloudtelefonie, UC en vast-mobiel-integratie helpt bedrijven productiever te worden. Gamma kan nu UC aanbieden met Teams of Webex, maar ook mobiele communicatie of een cloud-PBX. Maar ICT is ook ingewikkeld”, geeft Gerben toe. “Met onze partners maken we dat makkelijker en persoonlijker. Of het nu gaat om kant-en-klare oplossingen of om maatwerk, alles kan voortaan bij één vertrouwde partij.” 

Kansen voor partners 

De rebranding is volgen Gerben overigens meer dan alleen een nieuwe naam. Gamma wil inspelen op de wensen van het bedrijfsleven bij (samen)werken op afstand en de communicatie die daarbij komt kijken. “De vraag naar slim en efficiënt samenwerken creëert kansen voor onze partners. Met de nieuwe naam en sterke Europese moeder is Gamma Communications uitstekend gepositioneerd om die kansen samen met de partners te benutten.”  

 

(Dit artikel verscheen eerder in ITchannelPRO magazine nummer 3)

Mobiele versie afsluiten