De slimme communicatieoplossing voor de maritieme sector

Blog van innovaphone

De digitalisering biedt vele mogelijkheden voor de maritieme industrie en de behoefte aan betrouwbare, stabiele en snelle infrastructuren neemt toe.

cruise-g4f679ffb9_640Maritieme installaties, schepen en booreilanden worden geconfronteerd met ruwe omgevingen die zich fundamenteel van die aan land onderscheiden. Technische apparaten moeten robuust genoeg zijn om de omstandigheden over een langere periode te weerstaan. De innovaphone VoIP gateway IP811 en de analoge adapter IP29-8 werden in een strenge testprocedure beproefd. Bovendien kunnen de allround telefoon IP111 en de IPVA worden gebruikt als de servers geschikt zijn voor de maritieme sector.

innovaphone biedt oplossingen voor verschillende maritieme sectoren – of het nu gaat om (industriële) scheepvaart, windturbines, ziekenhuizen op zee of maritiem militair.

In de laatste blog ‘de slimme communicatieoplossing voor de maritieme sector’ van innovaphone ervaart u meer over alarmering in geval van nood op zee, de voordelen van VoIP-telefonie in de maritieme branche en applicaties die aan boord gebruikt kunnen worden. Bovendien vindt u in het artikel twee voorbeelden uit de praktijk.

Mobiele versie afsluiten