Cyxtera Enterprise Bare Metal Service vanuit Amsterdam en Frankfurt

Cyxtera_logoCyxtera heeft de beschikbaarheid van de Enterprise Bare Metal service voor klanten aangekondigd vanuit zijn datacenterfaciliteiten in Amsterdam en Frankfurt. Cyxtera Enterprise Bare Metal biedt klanten de beveiliging, controle en prestaties van een dedicated colocatie-infrastructuur aan in een on-demand, op abonnementen gebaseerd model.

Het Enterprise Bare Metal-aanbod van Cyxtera helpt bedrijven om hun bestaande colocatie-infrastructuur naadloos uit te breiden. Zo kunnen ze uitbreidbare hybride omgevingen creëren van enterprise-grade infrastructuur van toonaangevende leveranciers. Het aanbod is ook zeer geschikt voor bedrijven die hun digitale infrastructuur snel willen uitbreiden naar een nieuwe markt. Zonder grote kapitaaluitgaven, lange implementatiecycli of de noodzaak om lokaal personeel aan te trekken.

Klantcase Tevalis

Tevalis is een toonaangevende technologieleverancier voor de horeca en ondersteunt meer dan 2.000 locaties en 8.000 systemen in het VK en internationaal. James Cook, Managing Director, van het bedrijf vertelt: “Het is van vitaal belang dat al onze klanten de beste verkoopervaring hebben om hun bedrijf vooruit te helpen. We werken samen met Cyxtera en kozen voor hun on-demand Enterprise Bare Metal-oplossing. Dat geeft ons de flexibiliteit te voldoen aan de veeleisende en dynamische eisen van onze klanten. Zo kunnen we een consistente ervaring bieden aan ons snelgroeiende internationale klantenbestand.”

Het Enterprise Bare Metal-aanbod van Cyxtera is beschikbaar voor klanten vanuit zijn datacenters in topmarkten. Enterprise Bare Metal is nu verkrijgbaar in 12 markten: Amsterdam, Frankfurt en Londen in Europa. Atlanta, Boston, Chicago, Dallas / Fort Worth, Los Angeles, New York / New Jersey Metro, Northern Virginia, Phoenix en Silicon Valley in Noord-Amerika.

“Ons Enterprise Bare Metal-aanbod biedt toegang tot een digitale infrastructuur die op een dynamische manier voldoet aan strenge compliance- en veiligheidsvereisten, zodat onze zakelijke klanten de capaciteit kunnen inzetten die ze nodig hebben naarmate hun bedrijfsbehoeften veranderen”, aldus Randy Rowland, Chief Operating Officer van Cyxtera. “We zijn verheugd om deze mogelijkheid naar onze faciliteiten van wereldklasse in Amsterdam en Frankfurt te brengen.”

Samenwerking

Het Cyxtera Enterprise Bare Metal-platform is ontworpen om te voldoen aan een breed scala aan workload behoeften. Het biedt toegang tot de infrastructuur van toonaangevende IT-providers zoals HPE, Fujitsu en NVIDIA. Bovendien werkt Cyxtera samen met belangrijke partners, zoals Boston Limited, in meerdere geografische markten om het bereik van zijn aanbod aan klanten wereldwijd uit te breiden.

“Boston werkt met klanten in verschillende bedrijfstakken, van grootschalige ondernemingen tot startende ondernemers“, zegt Dev Tyagi, CSMO van Boston Limited. “Omdat we zo dicht bij de infrastructuurvereisten van onze klanten staan, zijn we de eersten die veranderingen ervaren in de manier waarop ze technologie consumeren en betalen. Ons partnerschap met Cyxtera onderstreept de ultramoderne faciliteiten die uitstekende connectiviteit ondersteunen in een zich uitbreidend geografisch gebied. Het levert een aantrekkelijk voorstel voor klantgerichte datacenteroplossingen. We zijn verheugd samen te werken met Cyxtera om diensten uit te breiden naar ons klantenbestand en om nieuwe AI-praktijken naar voren te brengen. “

De datacenterfaciliteiten van Cyxtera in Amsterdam en Frankfurt bieden ondernemingen en financiële instellingen schaalbare colocatie-oplossingen en toegang tot verschillende cloud- en managed service providers. De datacenterfaciliteit van Cyxtera in Amsterdam huisvest drie van ’s werelds grootste internet knooppunten. Het ligt dicht bij belangrijke onderzeese kabellandingsstations. De datacenterfaciliteiten van het bedrijf in Frankfurt zijn 10 km van elkaar verwijderd. Daardoor zijn ze aantrekkelijk voor bedrijven die op zoek zijn naar disaster recovery back-up oplossingen.

Mobiele versie afsluiten