Crystal Networks neemt telecombedrijf Bee-Connected over

crystal-networks-neemt-telecombedrijf-bee-connected-over

Crystal Networks, een ambitieus telecom en ICT bedrijf uit Houten, neemt Bee-Connected uit Veldhoven over. Hiermee zet Crystal Networks een volgende stap in kwalitatieve groei van omzet en klanten op het gebied van vaste en mobiele telefonie en internetdiensten.

Directeur Tom Fasen van Bee-Connected is blij met de overname: “de afgelopen jaren zijn wij gestaag gegroeid met behulp van onze resellers. Wij kwamen echter op het punt om wel of niet een volgende stap te zetten en onze focus te blijven behouden. Door ons aan te sluiten bij Crystal Networks kunnen wij kwaliteit en continuïteit blijven bieden aan onze klanten, waar wij samen met onze resellers in de afgelopen jaren een goede band mee hebben opgebouwd. Crystal Networks staat net als Bee-Connected voor een lange termijn relatie met de klant en heeft ruime ervaring met het werken met resellers. De bedrijven passen daarom erg goed bij elkaar”

Edwin van Buren, directeur van Crystal Networks, bevestigt dit en is blij met de uitbreiding in de groeiregio Eindhoven. “De portfolio’s sluiten naadloos op elkaar aan en de manier van werken en kernwaarden van Bee-Connected en haar resellers passen 100% bij Crystal Networks. De resellers zijn bovendien zeer kundig en betrokken bij hun klanten en dat is prettig voor de lange termijn relatie”

Bee-Connected gaat verder onder de naam Crystal Networks en opent een nieuw kantoor op de huidige locatie in Veldhoven. De overname is per 1 februari geeffectueerd. Voor meer info kan er contact opgenomen worden met de resellers of met het aanspreekpunt vanuit Veldhoven, Gerard Kranendonk (gerard@crystal-networks.com) of Edwin van Buren van Crystal Networks (edwin@crystal-networks.com)

Mobiele versie afsluiten