Crystal Networks neemt Interphone Systems over

crystal-networks-neemt-interphone-systems-over

Crystal Networks, een ambitieus telecom en ICT bedrijf uit Houten, neemt Interphone Systemsuit Eindhoven over. Hiermee zet Crystal Networks een volgende stap in kwalitatieve groei van omzet en klanten op het gebied van vaste en mobiele telefonie en internetdiensten.

Directeur Gerard Kranendonk van Interphone Systems is blij met de overname: “De afgelopen jaren zijn wij sterk gegroeid met Interphone Systems en hiermee kwam het bedrijf in een volgende fase. Door ons aan te sluiten bij Crystal Networks kunnen wij kwaliteit en continuïteit blijven bieden aan onze klanten, waar wij in de afgelopen jaren een goede band mee hebben opgebouwd. Crystal Networks staat net als Interphone Systems voor een lange termijn relatie met de klant, een passende oplossing en maximale service. De bedrijven passen daarom erg goed bij elkaar.”

Edwin van Buren, directeur van Crystal Networks, bevestigt dit en is blij met de uitbreiding in de groeiregio Eindhoven. “De portfolio’s sluiten naadloos op elkaar aan en de manier van werken en kernwaarden van Interphone Systems passen 100% bij Crystal Networks. Gerard is bovendien een zeer kundige en betrokken professional met zowel commercieel gevoel als een uitgebreide technische bagage.”

Interphone Systems gaat verder onder de naam Crystal Networks en blijft kantoor houden in de regio Eindhoven. De overname is per 1 februari geeffectueerd.

Mobiele versie afsluiten