Copaco voegt Nerdio Manager for MSP’s toe aan cloud portfolio

nerdio

Nerdio Manager for MSP’s stelt Copaco resellers in staat cloud-werkplekken aan te bieden. MSP’s worden ondersteund in de adoptie en de optimalisatie binnen Windows Virtual Desktop en daarmee Microsoft Azure.

MSP’s van Copaco hebben zo een veel kortere implementatietijd, een hoge mate van standaardisatie en lagere operationele kosten van remote werkplekoplossingen. Diepgaande technische kennis van het Azure-platform is bovendien geen vereiste meer. Nerdio neemt namelijk alle complexiteit voor haar rekening door uitgebreide automatisering van processen voor implementatie en beheer.

MSP’s kunnen bij het gebruik van Nerdio alle klantomgevingen beheren vanuit één en hetzelfde portaal. Daarnaast worden de kosten geoptimaliseerd voor de benodigde Azure-resources door het toepassen van slimme algoritmes. Deze schalen het aantal werkplekken automatisch op en af naar verbruik, om zo een kostenbesparing bij de klant te realiseren. Daarnaast kan de MSP gebruik maken van een uitgebreide calculator die de partner een accurate voorspelling geeft van de te verwachten Azure-consumptie en licenties.

www.copaco.com

Mobiele versie afsluiten