Control Rooms Summit en Smart Workplace Summit op ISE 2023

Topconferentie over control rooms

Control Rooms SummitControl Rooms Summit, dat plaatsvindt op de ochtend van 1 februari en gesponsord wordt door Guntermann en Drunck in CC5.3, gaat dieper in op het onderwerp data. Er zijn casestudies en presentaties van deskundige sprekers uit de academische wereld, leveranciers en gebruikers. Zij geven inzicht hoe optimaal gebruik kan worden gemaakt van groeiende gegevensstromen om tijdig cruciale beslissingen te nemen.

CRS zal ook ingaan op belangrijke vragen voor de industrie, zoals:

Smart Workplace-top

Op donderdag 2 februari verkent Smart Workplace Summit, gesponsord door Shure, in CC5.1, de nieuwe prioriteiten voor de werkplek, waarbij de nieuwste technologie en de laatste ideeën over strategieën voor slimme werkplekken worden gedeeld. De top zal ook thought leaders en productvernieuwers samenbrengen om de pandemische onzekerheid achter zich te laten en nu specifieke richtingen uit te zetten voor bedrijven, hun integratoren en hun leveranciers.

Sprekers zijn onder meer Sonal Bisht, Hoofd Global Markets Strategy – Corporate Affairs, HP; Ken Dooley, Hoofd Smart Office, Haltian; John Marshall, President en CEO, Userful; en Lee Styles, Partner, Kromers. Deelnemers zullen ook persoonlijk kunnen luisteren naar topmanagers van Google, Zoom, Microsoft en anderen.

U kunt zich nu registreren om uw plaats te reserveren en te profiteren van de vroegboekkorting van ISE. CEDIA- en AVIXA-leden krijgen bovendien 30% korting op betaalde conferenties.

Integrated Systems Europe, ISE 2023, vindt plaats in de Fira Barcelona Gran Via, 31 januari – 3 februari 2023. Integrated Systems Events is een samenwerkingsverband tussen AVIXA en CEDIA – de twee toonaangevende verenigingen voor de wereldwijde audiovisuele industrie.

Registreer u voor ISE 2023 met code itchannelpro op www.iseurope.org.

Mobiele versie afsluiten