ConnectWise neemt Service Leadership over

Maker van software voor TSP's

service leadership

ISP-softwaremaker ConnectWise heeft Service Leadership overgenomen, het eerste, data gedreven adviesbureau voor Technology Solution Providers (TSP’s).

Met deze overname kan ConnectWise haar TSP-software en –

platform, de IT Nation-gemeenschap en het coaching programma voor bedrijfsvolwassenheid en leiderschap combineren met best-in-class waarde-creatie, financiële prestaties en best practices voor operationele volwassenheid van Service Leadership.

ConnectWise gelooft dat de volgende grens voor TSP’s het benutten van gegevens is om waarde – van henzelf en hun klanten – te verhogen en zichzelf te positioneren voor hun beste exit, of dat nu binnenkort is of over 20 jaar. Service Leadership Inc. beschikt over de grootste, langstlopende en meest nauwkeurige benchmark van financiële prestaties van TSP’s, operationele volwassenheid en waardecreatie wereldwijd.

Service Leadership CEO Paul Dippell en zijn team zullen toetreden tot de strategie organisatie van ConnectWise en rapporteren aan Chris Timms, executive vice president of growth. Dippell zal Service Leadership blijven leiden.

Hij stelt dat hij en zijn mensen verschillende partijen heeft gesproken m.b.t. een potentiele overname, maar dat ConnectWise al snel de juiste keuze bleek. “Ze hebben de beste visie om de S-L Index- en SLIQ-platforms samen met de operationele gegevens van de partner te gebruiken om opt-in-analyses te produceren die hun partners duidelijke voordelen op de markt zullen geven. Net als wij maakt het stimuleren van partner succes deel uit van het kern-DNA van ConnectWise. ConnectWise is de beste plek voor onze mensen en onze klanten – zowel individuele leden als de peergroup en coachende leiders die we bedienen”. Meer informatie: Remco Schellinger, senior account manager ConnectWise bij Benelux-distributeur Portland, 020 2144000 of info@portland.eu

www.portland.eu

Mobiele versie afsluiten