Communicativ finalist Microsoft Partner of the Year Award 2020 voor Calling & Meetings in Microsoft Teams

Communicativ maakt vandaag bekend dat zij finalist is voor de Microsoft Partner of the Year Award 2020 in de categorie ‘Calling en Meetings’ in Microsoft Teams. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan Microsoft partners die zich onderscheiden hebben op het gebied van innovatie en implementatie van Microsoft-oplossingen.

Eric Hartsink, CEO Communicativ: “We zijn erg trots om nu voor de 2e keer in 3 jaar genomineerd te worden als wereldwijde top 3 speler in het segment Teams Telefonie en Vergaderruimtes. Met DirectRoute365, onze unieke Teams ‘Telephony as a Service’ oplossing, ondersteunen wij klanten bij het onderbrengen van hun telefonie in Microsoft Teams.

 

DirectRoute365 levert naast standaard nummers ook extra telefonie- en klant contact center functionaliteit. Ons platform is schaalbaar en beschikbaar in meer dan 60 landen met een gegarandeerde uptime. Ons team heeft een geweldige propositie ontwikkeld.

 

Met de enorme toename van Teams meetings vraagt de huidige markt ook om vergelijkbare oplossingen voor vergaderruimtes. Om deze ruimtes op korte termijn geschikt te maken voor Teams meetings is men op zoek naar financieel flexibele oplossingen. Hiervoor hebben wij daarom een ‘Meeting Room as a Service’ propositie ontwikkeld. Met MRAAS365 worden de meeting technologie en bijhorende diensten zoals implementatie en support in een ‘pay per use’ model aangeboden. In de komende maanden zullen wij hiermee veel klanten gaan helpen met het oplossen van hun verandervraagstuk”.

 

De Microsoft Partner of the Year Awards worden jaarlijks uitgereikt aan Microsoft partners die een buitengewone dienst op basis van Microsoft technologie hebben ontwikkeld en geïmplementeerd. De competitie bestaat uit meerdere categorieën met meer dan 3300 inzendingen uit meer dan 100 landen. Communicativ is finalist in de categorie ‘Calling and Meetings for Microsoft Teams’ voor het leveren van uitmuntende diensten in dit segment.

 

De ‘Calling and Meetings for Microsoft Teams Partner of the Year Award’ wordt toegekend aan gespecialiseerde partners die klanten helpen met de transformatie van hun telefonie en meetings naar Microsoft Teams. De genomineerde partners hebben zich onderscheiden door het bieden van innovatieve oplossingen die op unieke wijze waarde creëren voor de klant. Denk hierbij aan het verhogen van productiviteit, verbeteren van telefonische bereikbaarheid, faciliteren van plaats onafhankelijk werken en andere digitale transformatie doelen.

 

“Het is een eer om deze finalisten voor de 2020 Microsoft Partner of the Year Awards te mogen voordragen” aldus Gavriella Schuster corporate vice president, One Commercial Partner, Microsoft. “Deze partners zijn uitzonderlijk in het leveren van oplossingen voor complexe problemen die bijna alle bedrijven in de wereld kennen – van communicatie en samenwerken tot het helpen van organisaties met het benutten van hun mogelijkheden met Azure cloud diensten. Ik ben dan ook trots op alle finalisten en feliciteer hen van harte met deze bijzondere prestatie”.

 

Communicativ is in 2010 opgericht met als doel klanten te helpen hun communicatie- en samenwerkprocessen te verbeteren met de inzet van Microsoft technologie. Met meer dan 400 klanten in de ‘Corporate’ en ‘Enterprise’ markt is Communicativ toonaangevend op het gebied van Microsoft Teams telefonie- en vergaderruimteoplossingen.

Mobiele versie afsluiten