Combird en CapX Nederland sluiten distributie-deal met Druid

combird-en-capx-nederland-sluiten-distributie-deal-met-druid

Combird en CapX Nederland hebben een overeenkomst gesloten voor de distributie, installatie en support van Druid Private 4G & 5G netwerken & Small Cells as a Service (SCaaS).

CapX NederlandCombird en Druid hebben een gevestigde Private Network-klantenbase in Nederland waarbij ze al vele jaren actief zijn in verticals als zorg, publieke sector, de maakindustrie en hospitality. De Ierse ambassadeur voor Nederland, Kevin Kelly, was aanwezig bij de ondertekening van de overeenkomst om het belang te onderstrepen van de samenwerking tussen het Ierse Druid en de Nederlandse bedrijven CapX en Combird.

CEO van Combird, Hans Dekker zegt: “Na aanvankelijk enkele Engelse vendoren voor Private Network Software gebruikt te hebben, hebben we al enige tijd een hechte samenwerking met Druid. Wij investeren nu in de nieuwste 4G-technologie om een Small Cell as a Service-model te ontwikkelen met CapX Nederland. Dat is voordeliger voor eindklanten en verzekert hen ervan altijd met de laatste cellulaire technologie te werken.”

Tadhg Kenny, head of business development voor Druid in Nederland: “Hoewel onze software-applicaties een essentieel onderdeel zijn in oplossingen voor kwalitatieve, mobiele dekking, zijn het onze locale technologiepartners zoals Combird en CapX en hun bekwaamheid in oplevering en integratie die deze oplossingen completeren. Met hun vaardigheden zorgen zij voor integratie van de Druid ‘Raemis’ applicatie met de nieuwste zusteroproep-, mission critical push to talk-), Man down- en Lone works alarm-systemen.”

Paul van Gasselt, CEO van CapX Nederland : “Deze overeenkomst met Combird en Druid is een belangrijke mijlpaal voor CapX. We werken aan enkele interessante projecten met zeer grote system integrators waarbij Druids Private Networks en CSaaS een belangrijke rol spelen in het leveren van de nieuwste 4G-netwerktechnologie. Wij vinden dat Druid de beste 2G/3G/4G core software-applicaties in de markt heeft. Daarnaast zijn hun commitment en support net zo belangrijk voor CapX en onze partners om de best mogelijke kwaliteit in mobile network coverage te kunnen leveren.”

Op de foto van links naar rechts: ambassadeur Kevin Kelly, Paul van Gasselt (CapX Nederland), Hans Dekker (Combird) en Tadhg Kenny (Druid). Staand: Patrick Torrekens (Enterprise Ireland) en Robin van Leyden (Combird).

Mobiele versie afsluiten