Com8 breidt zijn product portfolio stevig uit

Com8 bekend als de distributeur van de UC producten van innovaphone en Sangoma in de Benelux, breidt zijn product portfolio stevig uit met verschillende nieuwe oplossingen om een totaal aanbieding beter te kunnen invullen.

com8-avatar-twitter2_400x400Met de uitbreiding in producten bieden we nu de Resellers die reeds de innovaphone en Sangoma UC producten bij ons aankopen, een geteste oplossing voor de netwerk componenten die goed op elkaar aansluiten, meldt Wim Rapol eigenaar van Com8. Met de distributie contracten van BDCom, DNAKE en Gigaset, maar ook de samenwerking met X2Com om hun Siptrunken te combineren met de UC oplossingen die wij leveren, hebben wij een complete oplossing voor elke vraag van onze resellers die op hun beurt een heel interessante aanbieding kunnen maken richting de eindklant.

BDCom biedt netwerk switches die inzetbaar zijn in de core van een netwerk, in een Datacenter maar ook in het kleine netwerk van een MKB. Met ondersteuning van level 2 en Level 3 routing protocollen plus voor de Edge switches de mogelijkheid om Power over Ethernet te leveren, is er geen plek waar deze switch niet in te zetten is. DNAKE maakt het eenvoudig om bij de voordeur te zien wie er aanbelt maar ook kan je daarmee de werknemers eenvoudig toegang verschaffen door middel van een Key Kaart, een code slot of door middel van de smartphone. De camera van de microfoon/luidspreker van de intercom, zijn te bedienen vanaf een IP telefoon. De Gigaset IP Pro Dect toestellen kunnen vanaf een App in de MyApps van innovaphone geconfigureerd en toegevoegd worden aan een gebruiker, een betere samenwerking tussen twee fabrikanten kan je niet vinden.

Com8 heeft zijn hoofdvesteging en magazijn in het Belgische Gent, van hieruit kunnen ze de producten snel leveren door de gehele Benelux. Ook worden hier de product trainingen verzorgd om je aan te kunnen sluiten bij  de verschillende partner programma’s van de fabrikanten.

Mobiele versie afsluiten