Coligo MEETINGS met nieuwe functies: tot 25 deelnemers in één oogopslag

Coligo MEETINGS biedt nu een nieuwe weergave, die tot 25 beelden tegelijkertijd op het scherm toont. Zo zien alle deelnemers elkaar en missen ze geen enkele interactie. Afhankelijk van het aantal video’s wordt het formaat automatisch optimaal weergegeven. Elke deelnemer kan ook een beeld slepen en neerzetten om flexibel te beslissen welke video ze willen zien en waar. Als een deelnemer spreekt die geen video verzendt, wordt een bewegend icoon van deze deelnemer op het scherm weergegeven. Dit maakt Coligo MEETINGS nog duidelijker.

Bovendien zal binnenkort de weergave “actieve spreker” beschikbaar zijn, waarin de video van de op dat moment sprekende deelnemer in volledig scherm wordt weergegeven. Verdere verbeteringen aan de samenwerkingsoplossing maken het gemakkelijker voor gebruikers om te herkennen of zij of andere deelnemers zijn gedempt en kunnen dit nog sneller veranderen.

 

Videoconferenties met maximaal 25 interne en externe deelnemers, chat, je eigen scherm of documenten delen: Coligo MEETINGS biedt alles wat nodig is voor een succesvolle samenwerking met gesprekspartners op andere locaties en is bij uitstek geschikt om in contact te blijven met klanten. Gebruikers kunnen online vergaderingen rechtstreeks starten of bijwonen via hun browser, dus ze hebben geen speciale apparatuur of extra software nodig.

 

Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk bedrijven, die worstelen met de gevolgen van de corona pandemie, van deze oplossing kunnen profiteren, stelt Voiceworks de samenwerkingstool kosteloos ter beschikking tot 1 september 2020. Dit betekent dat werknemers ook hun werk in het thuiskantoor kunnen doen en eenvoudig online collega’s, partners of klanten kunnen ontmoeten. Voiceworks biedt de online vergadersoftware aan via het landelijk dekkende partnerkanaal. Het is ook mogelijk om via www.coligo.com een account aan te vragen en zo snel en gemakkelijk toegang tot de gratis webconferenties te krijgen.

 

Het gebruik van Coligo MEETINGS is explosief toegenomen. En daarmee ook de behoefte aan meer deelnemers in één vergaderkamer. Denk aan gebruik binnen scholen of online vergaderingen met grotere groepen. Daarom presenteren wij de volgende stap in Coligo MEETINGS: het aantal weer te geven video deelnemers wordt verhoogd naar 25!

Het is nu mogelijk maar liefst 25 videobeelden tegelijk te tonen binnen Coligo MEETINGS! Ter referentie – Microsoft Teams en Google Meet tonen respectievelijk maximaal 9- en 16 gelijktijdige video’s.

Mobiele versie afsluiten