Code Yellow en VoipQ lanceren nieuwe online telefonie oplossing REX!

Code Yellow en VoipQ bundelen hun krachten bij de ontwikkeling van een nieuwe gebruiksvriendelijke online telefonie oplossing REX. De release van REX is naar verwachting in de zomer en op korte termijn is een demoversie beschikbaar. De bedrijven werken samen in de nieuwe joint venture REX Territories.

De nieuwe online telefonie oplossing gaat ervoor zorgen dat bedrijven en organisaties hun telefonie binnen enkele minuten kunnen organiseren. Code Yellow heeft jarenlange ervaring met het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke software en VoipQ brengt zijn kennis en expertise in vanuit de telefonie.

 

Gebruiksgemak, flexibiliteit en integraties

De samenwerking verloopt volgens CCO Goof Midden van VoipQ heel soepel en dit zal leiden tot een professioneel en laagdrempelig product. “De online telefonie oplossing REX onderscheidt zich door onder andere gebruiksgemak, flexibiliteit en integraties. Denk hierbij aan eenvoudige configuratie van telefonie met CRM-koppelingen en maatwerkoplossingen”, zegt Midden.

Diverse geïnteresseerde partijen hebben al een sneak preview van de nieuwe oplossing gehad. “De verwachtingen zijn dan ook hooggespannen. Een state-of-the-art telefonie oplossing tegen aantrekkelijke pricing in een price per user (PPU) model, zo hoort hosted telefonie te zijn”, stelt Midden van VoipQ.

 

Continu doorontwikkelen

CFO Romain Hellebrekers van Code Yellow stelt dat de expertises van bedrijven elkaar naadloos aanvullen. “Samen vormen we een ervaren team, vol enthousiasme en met veel leuke ideeën. Het talent van de technische mensen en de lessons learned van de eerdere telefoniesoftware die we gebouwd hebben, zijn terug te zien in het nieuwe product”, aldus Hellebrekers. “REX heeft een gebruiksvriendelijke interface en handige features die gebruikers efficiënter laten werken. Er staan veel modules en features op de roadmap en die zullen gedurende het jaar aan REX worden toegevoegd. Met de feedback van gebruikers zullen we het systeem continu blijven doorontwikkelen.”

Mobiele versie afsluiten