CloudOlive’s online platform voor MSP’s

centraal beheren van facturen SaaS-leveranciers

CloudOlive’s online platform stelt MSP’s in staat om alle ongelijksoortige facturen van SaaS-leveranciers centraal te beheren en automatisch af te stemmen op de facturen van klanten.

Must-have tool

cloudoliveIn de afgelopen 12 maanden is CloudOlive uitgegroeid tot een must-have tool in het arsenaal van een MSP. Het SaaS-platform is geïntegreerd met Datto Autotask PSA. Het werkt met de software van meer dan 55 leveranciers (*) en stemt deze automatisch af op de facturering aan de klant.

Vier lagen verbinden

Medeoprichter Enrico Tam is nieuw in het marktsegment. Hij kijkt met een frisse blik naar wat voor velen een probleem was dat universeel werd betempeld als ’te moeilijk’. “De MSP-markt was nieuw voor me, maar het was duidelijk dat er een echte behoefte was om de vier lagen van het MSP-ecosysteem, bestaande uit distributeurs, verkopers, de MSP en hun eindklant, met elkaar te verbinden. Ik was ook onder de indruk van hoe open iedereen is om te delen en elkaar te helpen. Dat een aantal van onze vroege klanten hebben geïnvesteerd in deze laatste kapitaalverhoging is zo goed als een validatie van die wens om de hele industrie te helpen, en een sterke indicator dat wij het juiste platform op het juiste moment zijn,” zei Tam.

Schalen zonder extra personeel

IT Partners is een vroege klant van CloudOlive. Managing director, Andrew Johnson: “We hebben een explosieve groei doorgemaakt tijdens de pandemie. We ondersteunen meer dan 4000 eindgebruikers. Daarom was de timing van CloudOlive perfect. Het betekende dat we comfortabel konden schalen zonder extra personeel nodig te hebben. Terugkijkend op de impact die dit heeft gehad op onze resultaten, kan ik zeggen dat CloudOlive ons met gemak heeft geholpen om $10.000 extra MRR te genereren in de eerste zes maanden, waarschijnlijk zelfs aanzienlijk meer, plus het heeft ons volledige gemoedsrust gegeven”.

Doel funding

Deze nieuwe ronde van fondswerving zal productontwikkeling ondersteunen, waaronder een per-gebruiker en bundel optimalisatie module, evenals de mogelijkheid om meer complexe facturering regelingen op te lossen die een MSP heeft, zoals het splitsen van een enkele leverancier huurder naar vele klanten accounts. Het versnelt ook diepere integratie met andere MSP-toolsets, waaronder ConnectWise Manage (dat nu BETA-gebruikers werft), Kaseya BMS, Syncro, Halo PSA, Xero, en QuickbooksOnline. Zodra de juiste basis is gelegd, zal CloudOlive een enkele API-connector creëren die door het hele MSP-ecosysteem is te gebruiken.

“We zijn zeer verheugd dat deze laatste financieringsronde een succes is geweest en dat we CloudOlive in 2022 aan een veel grotere gebruikersgroep kunnen aanbieden”, besluit Ross.

CloudOlive is een online platform dat MSP’s in staat stelt om elke SaaS-leverancier centraal te beheren en automatisch af te stemmen op facturen van klanten. Elke factuur of elk rapport van een leverancier kan in CloudOlive worden ingevoerd en onmiddellijk worden vergeleken met contracten van klanten.

De kracht van CloudOlive brengt:

Meer informatie op www.cloudolive.com

(*) waaronder Microsoft CSP, Datto, Webroot, Sophos, wereldwijde distributeurs, plus vele bekende en niche-leveranciers

Mobiele versie afsluiten