CloudLand verhuist om groeidoelen te realiseren

Cloudland - ZoetermeerPer 1 maart heeft CloudLand een nieuw kantoor betrokken. CloudLand blijft wel gevestigd in Zoetermeer en faciliteert met deze verhuizing haar groeiambitie.

Het nieuwe pand staat aan de Einsteinlaan 10 op een steenworp afstand van het oude kantoor. Daarmee blijft CloudLand ook in de toekomst uitermate goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

De stap naar een groter kantoor ligt in lijn met de groeidoelstellingen van CloudLand en met deze extra vierkante meters is CloudLand klaar voor de toekomst en de beoogde groei.

“Ook dit jaar zetten wij in op een uitbreiding van de verkoopactiviteiten en versterking van de focus op Managed Service Providers in de Benelux”, aldus Lex Fabistas, directeur van CloudLand.  “Deze verhuizing is voor ons een logische volgende stap. We ondervangen onze groei met een compleet vernieuwd kantoor met de professionele uitstraling die daar bij past. Zo kunnen we onze klanten en partners prettig  ontvangen en ik nodig iedereen dan ook van harte uit om langs te komen voor een kop koffie.”

 

Mobiele versie afsluiten