Cloud stimuleert omzetgroei ALSO

also

Gustavo Möller-Hergt

Vorig jaar is de omzet van distributeur ALSO met 11,3 procent gegroeid om uit te komen op 11,9 miljard euro. De omzetgroei werd gerealiseerd in zowel transactionele business, solutions en in Consumptional Cloud-activiteiten, die met bijna 40 procent toenamen.

De winst voor belastingen kwam uit op 227,5 miljoen euro, tegenover 196,7 miljoen euro in 2019. Voor 2021 verwacht ALSO een stijging tot 240 tot 255 miljoen euro.

 

Inclusief mogelijke overnames mikt ALSO op een EBITDA van 280 tot 350 miljoen euro op de middellange termijn.
“In de afgelopen tien jaar hebben we een solide, schaalbare en moeilijk te reproduceren basis gecreëerd die ons in staat stelt om verder uit te breiden,” aldus CEO Gustavo Möller-Hergt. “De basis van communicatie op afstand, die de nieuwe norm stelt voor de toekomst vorm is IT-technologie. Bedrijven met robuuste ecosystemen krijgen interessante kansen om hun bedrijf verder uit te breiden. De voorwaarden zijn geïntegreerde managementsystemen en zeer goed opgeleide medewerkers. Met hun hulp kan het bestaande bedrijf continu worden geoptimaliseerd en kunnen acquisities tijdig worden geïntegreerd. Dit opent extra groeimogelijkheden voor ALSO.”

www.also.nl

 

Mobiele versie afsluiten