Cloud Expo bij de tweede editie al volwassen

Cloud Expo in Houten was dit jaar pas toe aan zijn tweede editie. Toch hebben organisatoren Marc Verhoeven en Jeroen de Kam van Arrow dit concept binnen een jaar weten uit te bouwen tot de grootste IT-beurs van Nederland. LuteijnMedia was ook dit jaar mediapartner met CloudWorks en ITchannelPRO, en doet verslag vanaf de beursvloer.

cloudexpo-2023-collage-800500

Marc en Jeroen van distributeur Arrow gaven in de Cloud Expo-special van CloudWorks aan dat ze met de eerste editie de juiste weg waren ingeslagen. En het kan niet anders dat deze tweede editie met ruim 6.000 bezoekers op beide beursdagen hiervan een bevestiging is. In aanloop naar Cloud Expo 2023 kon er namelijk geen exposant meer bij. En ten opzichte van vorig jaar waren het aantal exposanten en de oppervlakte van de beursvloer ruim verdubbeld. Elke vierkante meter van de Expo in Houten werd optimaal benut met 172 exposanten, 9 theaters met doorlopend sessies van leveranciers en een hoofdpodium voor onder andere de F1 show.

LuteijnMedia Scan & Win

LuteijnMedia was net als vorig jaar mediapartner van Cloud Expo. Bij de ingang konden bezoekers niet om de 1.000 exemplaren van de Cloud Expo-special van CloudWorks die in stapels bij de ingang lagen. En op de stand van LuteijnMedia, direct naast de ingang, lieten ruim 450 bezoekers hun QR-code scannen, in ruil voor een kans op één van de liefst 140 prijzen. Een leuke, innovatieve manier om gebruik te maken van de persoonlijke QR-code die elke bezoeker bij zich droeg, op de badge en in de app. In deze Cloud Expo-app stond niet alleen de gebruikelijke beursinfo, maar konden bezoekers ook Swipen en Matchen met andere bezoekers en exposanten.

Robert Doornbos over Formule 1

Hoe druk en dynamisch Cloud Expo 2023 ook was; op beide dagen kwam de beursvloer even tot stilstand tijdens de presentatie van Robert Doornbos. Honderden enthousiaste beursgangers luisterden aandachtig naar zijn verhalen over hoe de werelden van Formule 1 en ICT naadloos met elkaar verweefden. Daarna kwam de beurs echter weer moeiteloos op gang, mede dankzij Lawaaimaker Richard Bordes en Ron Lemmens die voor New Business Radio als razende reporters verslag deden vanaf de beursvloer.

Groot succes

Kortom; Cloud Expo kan niet anders dan als een groot succes worden aangemerkt. Kudos dus voor Marc en Jeroen van Arrow. ITchannelPRO kijkt nu al uit naar de editie van 2024!

Mobiele versie afsluiten