Channel Summit EMEA evenement

Channel Summit EMEA is een nieuwe ontmoetingsplaats voor technologie merken en leveranciers om in contact te komen en zaken te doen met senior channel executives van de regio’s toonaangevende e-tailers, retailers en distributeurs.

Channel Summit EMEA in Monte Carlo announced for Q1 2022Gepland voor 19-21 mei 2022, Fairmont Hotel, Monaco, zal het evenement 300 channel executives uit heel Europa, het Midden-Oosten en Afrika ontvangen. 100+ exposanten die een brede selectie van productcategorieën vertegenwoordigen, variërend van consumenten audio tot IT-randapparatuur, zullen naar verwachting deelnemen aan de 3-daagse businessshow.

Farouk Hemraj, mede-oprichter van ChannelHub en organisator van het Channel Summit EMEA evenement: “Het is fantastisch te zien dat evenementen in Europa weer van start gaan. Ik ben verheugd om de Channel Summit show te lanceren om de EMEA tech gemeenschap weer samen te brengen, en face to face zaken te doen.”

Een hybride evenement format

Channel Summit EMEA werkt met een hybride format met een digitale show die plaatsvindt voorafgaand aan het belangrijkste in-person evenement. De online show bevat content partner keynote sessies en de ‘Pitch your Product’ serie van exposant productpresentaties.

“Digitalisering verandert de manier waarop bedrijven zaken doen en hun producten verkopen. De digitale dag is een geweldig platform voor onze exposanten om hun merk en productportfolio te laten zien op een manier die niet mogelijk zou zijn op het podium. Het is logisch de keynotes online te brengen. Zo kunnen onze deelnemers meer tijd besteden aan vergaderingen en netwerken”, aldus Hemraj.

Het 3-daagse live event is opgebouwd rond vooraf geregelde face-to-face ontmoetingen tussen exposanten en afgevaardigden, netwerkfuncties en een reeks workshops. Het Channel Summit EMEA evenement is de eerste live show van ChannelHub, een 360 digital services platform voor technologie merken en channel partners om partnerships te vormen en de time to market te versnellen.

Duidelijke behoefte aan een product sourcing evenement

130+ retailers en distributeurs hebben zich al geregistreerd om het evenement bij te wonen. Senior channel executives uit meer dan 30 landen hebben hun deelname bevestigd en deelgenomen aan een door ChannelHub georganiseerd onderzoek. Uit de eerste bevindingen blijkt dat er een sterke vraag is naar een breed scala van producten. Smart home, gaming en smart technology enabled producten staan in de top 3 van de meest gevraagde categorieën.

Mobiele versie afsluiten