Centralpoint uitgeroepen tot Dell Technologies Partner of the Year 2021

CentralpointCentralpoint, de grootste merkonafhankelijke IT-leverancier van de Benelux en specialist in IT-oplossingen, is uitgeroepen tot Dell Technologies Partner of the Year 2021 Dell heeft Centralpoint benoemd tot Dell Technologies Partner of the Year 2021. Deze prijs is een erkenning van het werk dat Centralpoint en Dell samen doen voor onze klanten.De Dell Partner of the Year Award is een beloning voor de investering op het gebied van innovatie en het succesvol implementeren van oplossingen op basis van de Dell-technologie. Met deze investeringen biedt Centralpoint haar eindgebruikers oplossingen op het gebied van Digital, Workforce, Security en IT.

Centralpoint is Dell Technologies Titanium Partner, de hoogst haalbare partnerstatus. De Dell Technologies specialisten staan klaar om jou te adviseren over alle Dell Technologies producten en netwerkoplossingen.

Over DellDell Technologies is een van ’s werelds toonaangevende technologiebedrijven die de levens van mensen helpen te transformeren met buitengewone mogelijkheden. Van hybrid cloud-oplossingen tot high-performance computing en ambitieuze sociale impact tot initiatieven op het gebied van duurzaamheid: wat Dell doet, heeft overal invloed op iedereen. Dell Technologies is gedreven door ambities en de kracht van technologie om de menselijke vooruitgang te stimuleren.Over Centralpoint Centralpoint is de grootste merkonafhankelijke IT-leverancier van de Benelux en specialist in IT-oplossingen voor organisaties, klein en groot. Wij zijn professionals voor professionals en zorgen dat je altijd en overal zorgeloos kunt werken met de beste technologie.  Voor elk IT-vraagstuk hebben we een concrete oplossing. We houden het eenvoudig waar het kan en creëren duidelijkheid bij complexe IT-uitdagingen. Of dat nu gaat om beveiliging, dataopslag, connectiviteit, mobiel werken, beheer of onderhoud en logistiek.  

Mobiele versie afsluiten