Cellnex is partner van NL MWC in Barcelona

cellnex logoNog een paar dagen te gaan voor het grootste connectivity event ter wereld, Mobile World Congress Barcelona begint! Ook dit jaar is er weer een Nederlands paviljoen in Hall5A31 met diverse partners en partijen die deelnemen. Cellnex doet dit jaar ook mee als partner van het paviljoen.

Cellnex Nederland is de eigenaar van ruim 4.000 masten en dakopstellingen, 24 telecom- & datatorens en de Media Gateway in Nederland en verzorgt de distributie van FM en DAB+ radio in Nederland en Vlaanderen.

Met meer dan 138.000 opstelpunten – inclusief forecast uitrol tot 2030 – verspreid over 12 landen, is Cellnex de grootste onafhankelijke aanbieder van draadloze telecommunicatie infrastructuur in Europa.

Cellnex staat ook met een eigen stand op MWC en als onderdeel van de overheid en innovatie tour zal de Nederlandse delegatie langsgaan om de laatste innovaties te komen bewonderen.

Wil je ook partner worden aan het Nederlands Paviljoen net als Cellnex of wil je als onderdeel van de Nederlandse delegatie Cellnex ontmoeten in Barcelona? Toegangspassen voor MWC kun je direct en voor dezelfde prijs kopen via anke@enterprisesummit.nl je bent dan automatisch onderdeel van de NL delegatie en het programma, je kan Anke ook contacteren voor eventuele sponsor mogelijkheden of deelname aan het Nederlands paviljoen op MWC 2024. Check voor meer informatie www.nlmwc.com

Ook deelnemen

Wil je ook partner worden aan het Nederlands Paviljoen net als Cellnex of wil je als onderdeel van de Nederlandse delegatie Cellnex ontmoeten in Barcelona?

Entreekaarten

Toegangspassen voor MWC kun je direct en voor dezelfde prijs kopen via anke@enterprisesummit.nl je bent dan automatisch onderdeel van de NL delegatie en het programma.

Je kan Anke Kuipers ook benaderen voor eventuele sponsormogelijkheden of deelname aan het Nederlands paviljoen op MWC 2024. Kijk ook op www.nlmwc.com.

NL MWC Community Netwerkevent (27 feb)

Powered by ITchannelPRO & Enterprise Summit

Op maandagavond 27 feb is er voor alle Nederlandse bezoekers een netwerkevent, gratis toegankelijk van 19.30 uur tot 23.00 uur. Wel vooraf aanmelden zodat je op de gastenlijst staat https://bit.ly/3Rfn9h8.

Mobiele versie afsluiten