Carlos Lijphart Area Sales Manager Benelux bij MRM Distribution

Carlos Lijphart - MRM DistributionCarlos Lijphart is gestart als Area Sales Manager Benelux bij MRM Distribution, distributeur van pre used Microsoft licenties en Microsoft partner.

Carlos begon zijn commerciële loopbaan in de ICT sector in 2002 bij EuroNet Internet BV en kwam via een omweg langs het voormalige Getronics, bij Ingram Micro Nederland.

Daarna was hij 3 jaar actief als Int. Sales Manager voor Vaxxin Nederland voor het lanceren van een securityprogramma op de NL en DACH-markt.

Carlos maakt toen de stap naar een software vendor als pionier en Sales Manager voor G DATA Software AG, dat als Duits bedrijf zo de Nederlandse markt betrad. Na een succesvolle start, nogmaals 4 jaar voor G Data Nederland BV, als Sales & Marketing Manager, verantwoordelijk voor NL team, Key Accounts en Distributeurs.

Zijn specialisatie is business development voor bedrijven die willen expanderen. Vanuit de Benelux naar DACH/Europa ofwel vanuit buiteland naar de Benelux. Werken met of voor Duitse bedrijven is een rode draad in zijn carrière. Aangezien hij is opgegroeid in Duitsland en de taal en cultuur heel goed kent, is dat ook voor de hand liggend.

Mobiele versie afsluiten