CapX Nederland en Selcom BV openen de Selcom Academy

een nieuw opleidingscentrum in Rotterdam-Zuid 

CapX Nederland en Selcom BV kondigen met trots de opening aan van de Selcom Academy, een nieuw opleidingscentrum in Rotterdam-Zuid. Het opleidingscentrum zal zich richten op kennisdeling en het opleiden van professionals in het smal en breedband segment. 

De Selcom Academy is opgericht om bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van het vakgebied. Het opleidingscentrum zal professionals voorzien van de nodige kennis en vaardigheden om te blijven presteren in een steeds veranderende wereld. De Academy biedt diverse cursussen en trainingen aan die zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zowel individuele professionals als bedrijven.

“De Selcom Academy is het resultaat van een geweldige samenwerking tussen CapX Nederland en Selcom BV. We geloven dat we met dit opleidingscentrum de juiste stappen zetten om professionals te voorzien van de benodigde kennis en vaardigheden om te slagen in hun vakgebied”, aldus Paul van Gasselt, CEO CapX Nederland en Selcom BV.

De Selcom Academy is gehuisvest in Rotterdam-Zuid en zal een breed scala aan cursussen en trainingen aanbieden, waaronder DMR, TETRA en Private LTE cursussen. Bovendien biedt de Selcom Academy programmeer software modules aan van Kenwood, Hytera en Caltta. De cursussen en trainingen zullen worden gegeven door ervaren professionals in het vakgebied.

Voor meer informatie over de Selcom Academy en het programma-aanbod, kunt u contact opnemen met info@selcom.nl

Mobiele versie afsluiten