Capestone brengt Smart Glasses van Vuzix naar Europa

Nieuw distributie-partnership

Capestone kondigt vandaag zijn distributieovereenkomst met Vuzix aan, marktleider in Smart Glasses en Augmented Reality (AR)-technologie voor de zakelijke markt. 

compleet portfolio

Capestone
De mobiliteitsoplossingen van Vuzix omvatten persoonlijke beeldschermen en draagbare computerapparatuur die gebruikers augmented reality en een draagbare kijkervaring van hoge kwaliteit bieden. Capestone biedt een compleet portfolio geschikt voor verschillende branches. Ergonomisch, veilig en in combinatie met hoogwaardige audio, head-tracking-technologie en branche specifieke apps om werkprocessen te vereenvoudigen. Door deze nieuwe samenwerking zal de distributie van Vuzix innovatieve mobiliteitsoplossingen in heel Europa uitgebreid worden.

Interessante nichemarkt

Capestone is al jaren distributeur van ruggedized (robuuste) en ATEX-devices en -oplossingen. Een interessante nichemarkt voor telecom- en IT-resellers door het onderscheidend vermogen van dit portfolio en het interessante verdienmodel. De producten vinden toepassing in plaatsen als havens, chemie, bouw, logistiek, industrie en beveiliging. ‘’De Smart Glasses van Vuzix zijn complementair aan ons huidige portfolio van missie-kritische communicatie. De mobiliteitsoplossingen van Vuzix zijn zeer toepasbaar in de branches waarin we actief zijn. Ze zorgten er voor dat we een nieuwe markt van AR-technologie kunnen aanboren. De eerste grote order is al geplaatst. We zien dan ook een sterk toenemende vraag naar Augmented Reality in het bedrijfsleven”, aldus Patrick Eijsackers, Sales Manager ATEX- & Rugged Devices bij Capestone.

Europa groeimarkt

Met meer dan een decennia aan ervaring in het veld van missie kritische communicatie biedt het distributie-partnerschap Capestone de mogelijkheid zichzelf verder te positioneren als de leidende distributeur van draadloze mobiliteitsoplossingen in Europa. Vuzix kenmerkt Europa als een groeimarkt waar veel kansen liggen. “Door deze distributieovereenkomst kunnen we onze Europese positie in veel sectoren versterken en uitbreiden”, aldus Paul Travers, President en CEO van Vuzix. Capestone gelooft dat het gebruik van Smart Glasses in sectoren als logistiek, security, productie en transport de toekomst heeft. Door hier gebruik van te maken kunnen medewerkers hulp bieden en meekijken met een collega op een andere locatie.  Ook worden producten tijdens order-picking automatisch gescand en geregistreerd, of kunnen medewerkers handsfree werken terwijl het werk via de slimme bril wordt opgenomen voor trainingsdoeleinden.

Capestone biedt vanaf heden het gehele Vuzix portfolio Smart Glasses en accessoires voor meer efficiëntie en veiligheid op de werkvloer.

Mobiele versie afsluiten