Capestone breidt uit naar nieuw kantoor in Leiden voor verdere groei

Capestone is verhuisd naar het nieuwe hoofdkantoor in Leiden. Het nieuwe kantoor biedt alle ruimte en faciliteiten om de groei ambitie tot een van de belangrijkste spelers op gebied van 4G/5G networking & IoT binnen Europa waar te maken.

“Deze ruimte heeft Capestone nodig om onszelf nog verder op de kaart te zetten. Zo biedt onze experience ruimte de mogelijkheid voor partners om zichzelf te presenteren aan klanten. Hiermee kunnen we bezoekers meenemen in de wereld van 4G, 5G en IoT en presenteren we ons als wireless connectivity enabler”, aldus Jos Ouwerkerk. Naast het hoofdkantoor in Leiden is Capestone tevens gevestigd in Düsseldorf.

Comgate

Ook voor zusteronderneming Comgate is er een duidelijk groeiplan. Onderdeel hiervan is de lancering van een nieuwe website met tal van innovatieve mogelijkheden voor partners in Europa.

“Voor partners en klanten zullen we ook vanuit onze nieuwe vestiging de service verlenen die men van ons gewend is. Daarnaast zullen we op korte termijn het Capestone & Comgate team verder uitbreiden. Voor nu nodigen we u graag uit om binnenkort bij ons op de koffie langs te komen”.

Mobiele versie afsluiten