Caldoo treedt toe tot Local IT Heroes

Caldoo, een toonaangevend IT-bedrijf gespecialiseerd in het leveren van IT-oplossingen met een sterke focus op mobiliteit en beveiliging, is recent toegetreden tot Local IT Heroes.

De samenwerking stelt Caldoo in staat om de collectieve kennis en expertise van Local IT Heroes te benutten, waardoor ze in staat blijven om op maat gemaakte, veilige oplossingen te bieden die aansluiten op de specifieke behoeften van hun klanten.

Caldoo-250Het verder gaan als “Local IT Hero” biedt Caldoo nieuwe mogelijkheden om te groeien en te innoveren. Het collectief zorgt voor schaalvoordelen op het gebied van inkoop, marketing en kennisdeling, waardoor Caldoo nog beter kan inspelen op de behoeften van hun klanten en hen kan helpen om de uitdagingen op het gebied van IT-beveiliging het hoofd te bieden.

Onder anderen de positie van Caldoo als Maas360 partner wordt hierdoor versterkt. Met de Maas360-oplossing kunnen organisaties een proactieve benadering aannemen om hun mobiele apparaten (zoals laptops, smartphones en tablets) te beheren en te beveiligen.

Dankzij de krachtige functionaliteiten van Maas360 profiteren bedrijven van een breed scala aan voordelen:

Dankzij deze voordelen biedt Maas360 bedrijven een krachtige oplossing waarmee ze hun IT-omgeving efficiënt kunnen beheren, maximale beveiliging kunnen waarborgen en de productiviteit kunnen verhogen.

Over Local IT Heroes

Local IT Heroes is een collectief van IT-ondernemers die samenwerken om hun krachten en expertise te bundelen. Het collectief biedt schaalvoordelen, kennisdeling en innovatieve oplossingen aan bedrijven, waardoor zij kunnen profiteren van toegang tot de nieuwste IT-ontwikkelingen en beveiligingsoplossingen.

Mobiele versie afsluiten