Bullitt Group reflectie 2021 en vooruitblik op 2022

Thomas.kupers_bullitt-groupAfgelopen jaar is door de COVID uitbraak “hygiëne” een thema geworden die niet meer weg te denken is uit ons leven. De lancering van de hygiëne plus oplossing voor de CAT S42H+ en CAT B40 heeft ervoor gezorgd dat er een 4e robuuste referentie is toegevoegd voor de Cat Phones.

Naast de welbekende referenties valbestendig, stof- en waterdicht kunnen we daar nu ook antibacterieel aan toevoegen.

Een hygiënisch product is relevant voor de traditionele Cat Phone klanten, echter bieden we nu ook een oplossing aan een nieuwe doelgroep. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bedrijven waarbij een toestel door meerdere personen wordt gebruikt, hoe fijn is het dan om een antibacterieel toestel te gebruiken die eveneens niet terugdeinst voor een grondige wasbeurt.

Motorola defy

Over nieuwe doelgroepen gesproken. In 2021 hebben we het eerste toestel uit de samenwerking tussen Bullitt Group en Motorola gelanceerd, de Motorola defy. Met de Motorola defy bieden we consumenten een toestel met specificaties waar zij om vragen zoals een goede camera en een relatief dun design zonder concessies te doen op de “rugged credentials” waardoor de toestellen, net als de Cat Phones, valbestendig, stof- en waterdicht zijn.

Voor 2022 zullen we, in navolging van een CCS Insight rapport dat aantoont dat niet alle robuuste telefoons gelijk zijn gemaakt, aantonen waarom de Bullitt-engineering ertoe doet en ons onderscheidt. Van slimme bescherming rond het scherm of de batterij tot een klein stofdicht luidsprekergaas, we weten hoe we een telefoon moeten bouwen die lang meegaat en zullen enkele van deze ‘verborgen innovaties’ demonstreren.

Daarnaast zullen we onze zakelijke propositie verder uitbreiden. Zo hebben wij bijvoorbeeld de software development kit van de FLIR warmtebeeld camera beschikbaar gesteld. Op deze manier kunnen derde partijen een Android applicatie ontwikkelen om de mogelijkheden van de warmtebeeldcamera op de CAT S62 Pro met een professionele resolutie optimaal benutten.

Heeft u interesse? Neem gerust contact op via thomas.kupers@bullittgroup.com

Mobiele versie afsluiten