Bullitt Group en Motorola kondigen samenwerking aan

Bullitt Group, fabrikant van bekroonde, rugged mobiele telefoons, heeft een langetermijn-partnership met Motorola afgesloten. De merken zullen samenwerken aan de ontwikkeling en verkoop van rugged mobiele telefoons voor het merk Motorola.

“Met deze strategische alliantie kan Bullitt zijn ervaring met rugged technologie toepassen op het productportfolio van Motorola,” zegt Dave Floyd, medeoprichter van Bullitt Group. “Motorola is de uitvinder van de mobiele telefoon en blijft een van de meest iconische merken ter wereld. Dat zij ons toevertrouwen om hun apparaten rugged te maken, bewijst dat we Bullitt in de afgelopen elf jaar hebben uitgebouwd tot een uitzonderlijke onderneming.”

“Bullitt heeft zichzelf bewezen als leider in rugged apparaten,” zegt Dave Carroll, Executive Director Strategic Brand Partnerships bij Motorola. “Hun telefoons spreken een brede doelgroep aan; van outdoor avonturiers tot consumenten die een duurzamere smartphone willen. We kijken ernaar uit om samen met Bullitt onze producten rugged te maken en zo Motorola beschikbaar te stellen aan een nieuw, groeiend segment mobiele telefoongebruikers.”

Motorola en Bullitt Group hebben innovatie in het DNA en combineren hun expertise om een nieuw segment consumenten te bereiken. Smartphones zijn overal en de vraag groeit naar apparaten die beter bestand zijn tegen de uitdagingen van alledag. Het nieuwe portfolio van rugged telefoons wordt een aanvulling op Motorola’s groeiende aanbod van innovatieve producten. Verdere details over de lancering van de producten worden later dit kwartaal bekendgemaakt.

Mobiele versie afsluiten