BTG-bijeenkomst Internet of Things – Just do IoT!

internet-of-things-just-do-iot-

BTG organiseert in samenwerking met T-Mobile een bijeenkomst over de praktische invulling van Internet of Things: ‘Just do IoT’. Benut de kansen van IoT om te innoveren! Het event is op 25 september bij T-Mobile in Den Haag.

Hoe creëer je waarde met IoT? Hét buzzwoord bij uitstek van deze tijd is the Internet of Things (IoT). In de Gartner Hype cycle staat het bovenaan, wat betekent dat iedereen er ‘iets van vindt’. Prima, maar hoe zet je nu concrete stappen met IoT ten goede van je bedrijfsstrategie? En wélke stappen zet je, in welke volgorde? Waar moet je beginnen om het IoT écht succesvol – en duurzaam – te implementeren ten goede van je organisatie en positie ten opzichte van de concurrent?

IoT omvat véél meer toepassingen en mogelijkheden dan de buzz rondom ‘coole gadgets’, Augmented Reality, Virtual Reality et cetera. Tijdens dit evenement, georganiseerd door branchevereniging BTG in samenwerking met T-Mobile, wordt ingezoomd op een aantal trends en wordt vooral de praktische kant van IoT besproken en hoe dit bijdraagt aan de bedrijfsstrategie.

Klik hier voor het volledige programma.

Mobiele versie afsluiten