BroadForward viert 8e GSMA Global Mobile Award nominatie

categorie Best Network Software Breakthrough

BroadForward kondigt haar nominatie aan voor de GSMA Award in de categorie Best Network Software Breakthrough. Dit is de 8e GLOMO nominatie voor BroadForward en onderstreept de voortdurende toewijding aan het verleggen van de grenzen van innovatie in mobiele technologie.

BroadForward GLOMO Nomination 2024-400De nominatie is voor de baanbrekende BroadForward Cloud IoT Connectivity Solution, een geconvergeerd softwareplatform dat aanbieders van Internet of Things (IoT) connectiviteit in staat stelt om multigenerationele netwerkmogelijkheden in de cloud te installeren en uit te voeren.

IoT biedt grote groeikansen: GSMA Intelligence voorspelt dat het aantal IoT-aansluitingen in 2030 zal zijn opgelopen tot 37,4 miljard, vergeleken met 6,3 miljard unieke mobiele abonnees in dezelfde periode. Veel cellulaire IoT/M2M-toepassingen zijn afhankelijk van 100% dekking van het mobiele netwerk. De beschikbaarheid van uitwijkmogelijkheden voor oudere netwerken over de hele wereld isessentieel. Tot nu toe moesten leveranciers van IoT-connectiviteit verschillende standalone netwerkproducten voor interworking, routing, roaming (besturing) en beveiliging combineren, beheren en onderhouden. Dat wil zeggen, standalone producten voor elke functie voor elke ondersteunde netwerkgeneratie. Veel van deze producten zijn tientallen jaren oud en zelfs end-of-life.

De BroadForward Cloud IoT Connectivity Solution is een game-changer. Het biedt één cloud-gebaseerd softwareplatform dat belangrijke functies zoals roaming, routing, beveiliging en interworkingfuncties ondersteunt die uniform werken in 2G, 3G, 4G en 5G. Deze innovatieve aanpak overwint niet alleen de beperkingen van legacy-oplossingen. Het stroomlijnt ook de activiteiten voor IoT Connectivity Providers, waardoor de broodnodige efficiëntie en betrouwbaarheid toenemen.

Taco Schoute, CEO van BroadForward, voegt hieraan toe: “We zijn zeer vereerd met de erkenning van de GSMA, die opnieuw onze toewijding aan het bevorderen van mobiele technologie erkent. De nominatie onderstreept de bredere impact van de BroadForward Cloud IoT Connectivity Solution op het IoT-ecosysteem, dat ervoor zorgt dat, terwijl de wereld steeds meer verbonden raakt, de infrastructuur die IoT-toepassingen ondersteunt beheersbaar, aanpasbaar en kosteneffectief blijft.

De winnaars van de GSMA GLOMO Awards worden op woensdag 28 februari bekendgemaakt tijdens de prestigieuze ceremonie tijdens MWC in Barcelona. Tijdens het evenement, in Hal 5 (CS54), zal BroadForward het transformatieve potentieel van de BroadForward Cloud IoT Connectivity Solution laten zien, evenals haar toonaangevende Security Edge Protection Proxy (SEPP) die veilige 5G interconnectie en roaming mogelijk maakt.

Mobiele versie afsluiten