BroadForward bereikt Kaleido Intelligence Champion-status

voor signaleringsbeveiligings- en firewall-productreeks

BroadForward kondigt aan dat het de hoogste waardering, Champion-status, van Kaleido Intelligence heeft ontvangen voor haar signaleringsbeveiligings- en firewall-productreeks. Eerder dit jaar ontving de BroadForward’s geconvergeerde firewall de GSMA nominatie voor Best Mobile Security.

Kaleido Vendor Hub

Analisten van Kaleido hebben maanden besteed aan het evalueren en vergelijken van productmogelijkheden en diensten van meer dan 50 leveranciers van roaming en connectiviteit, waaronder het BroadForward signaling beveiligingsportfolio met de Diameter en SS7 firewall en de 5G Security Edge Protection Proxy. De ranglijsten zijn gebaseerd op een gewogen score op factoren zoals aanwezigheid in de sector, productkenmerken, prestaties, schaalbaarheid, algemene waardepropositie en innovatie roadmap. De algemene beoordeling van de leveranciers is opgesomd in het rapport  “The Roaming Vendor Hub: Competitive Analysis 2023 research”.

Taco Schoute, CEO van BroadForward is trots op deze prestatie: “We zijn echt vereerd om deze hoogste beoordeling van Kaleido te ontvangen voor onze signaleringsbeveiligings- en firewallproducten. Deze erkenning valideert onze voortdurende toewijding aan innovatie en uitmuntendheid op het gebied van signaleringsbeveiliging. De champion rating voor de BroadForward SS7 en Diameter Firewall en onze 5G SEPP bevestigen onze toewijding aan het beveiligen van de netwerken van onze klanten in 2G, 3G, 4G en 5G. We zullen de grenzen van de beveiligingstechnologie blijven verleggen.”

Nitin Bhas, Chief of Strategy & Insights bij Kaleido Intelligence: “Onze missie is het leveren van inzichten om bedrijven te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. De producten van BroadForward voor signalering van beveiliging en firewall springen eruit als een uitstekend voorbeeld van innovatie op het gebied van cyberbeveiliging.”

Evoluerende bedreigingen

De signalerende beveiligings- en firewallproducten van BroadForward zijn ontworpen om de evoluerende bedreigingen en uitdagingen aan te pakken waarmee organisaties in het huidige digitale tijdperk worden geconfronteerd. Met deze erkenning van Kaleido blijft BroadForward de industriestandaarden bepalen en zich inzetten om haar klanten en partners te helpen in de complexe wereld van cyberbeveiliging.

Mobiele versie afsluiten