BroadForward behaalt voor de 7e maal nominatie Global Mobile Awards (MWC)

broadforward-200

BroadForward behaalt voor de 7e maal een nominatie voor Global Mobile (GLOMO) Awards, ditmaal voor haar Signaling Firewall

BroadForward, leider in intelligente routing, beveiliging, interworking en nummerportabiliteit oplossingen voor mobiele netwerk operators, kondigt haar nominatie door de GSMA aan voor de Global Mobile (GLOMO) Awards in de categorie Best Mobile Security.

7e keer

Dit is al de 7e keer dat BroadForward door de GSMA is genomineerd voor uitmuntendheid van haar kernnetwerkproducten. In 2021 won BroadForward de GLOMO Award voor Best Mobile & Network Software Breakthrough voor hun geconvergeerde signaleringsoplossing die “4G-5G Hybrid Core” implementatiemodellen mogelijk maakt, waardoor operators op unieke wijze kunnen kiezen voor een geleidelijke overgang van 4G Core naar 5G Core.

Converged Signaling Firewall

De 2023 GLOMO nominatie is voor de BroadForward converged Signaling Firewall, een state-of-the-art softwareoplossing met intelligente beveiligingsfuncties die GSMA-aanbevelingen ondersteunen om cyber bedreigingen tegen te gaan, inclusief de meest geavanceerde locatiefraude scenario’s.

De GSM Association, met meer dan 750 leden van mobiele operators en 400 bedrijven in het bredere mobiele ecosysteem, vertegenwoordigt de belangen van mobiele netwerkoperators wereldwijd. Onlangs heeft de GSMA de grotere telecomgemeenschap geadviseerd signaleringsfirewall-technologieën in te zetten ter ondersteuning van het toezicht op en het blokkeren van signaleringsverkeer om diverse cyber bedreigingen tegen te gaan.

De Global Mobile (GLOMO) Awards, beoordeeld door prominente deskundigen, worden beschouwd als de meest prestigieuze onderscheiding van de sector. De winnaars worden bekendgemaakt op 28 februari tijdens Mobile World Congress 2023 in Barcelona, het grootste en meest invloedrijke industrie-evenement ter wereld.

De BroadForward Signaling Firewall is ’s werelds eerste geconvergeerde Signaling Firewall met intelligente snelheidscontrole (intelligent velocity tracking). Het biedt ondersteuning voor alle door de GSMA genoemde bedreigingscategorieën en biedt uniforme en effectieve beveiliging voor 2G/3G, 4G en binnenkort 5G.

Onder de vele functies is de mogelijkheid om te bepalen of locatieveranderingen aannemelijk zijn in termen van de snelheid die nodig is om een bepaalde afstand te overbruggen (’traject plausibiliteit’), om zo bedreigingen te beperken en de kans te verkleinen van de criminele om hun voorgenomen hack uit te voeren.

Taco Schoute, CEO van BroadForward reageerde: “Het is fantastisch en ongekend dat we voor de 7e keer in de afgelopen 10 jaar genomineerd zijn voor een GLOMO Award. We zijn echt vereerd dat onze producten worden erkend voor hun innovatieve bijdragen aan de evolutie van mobiele netwerktechnologie.

Beveiliging

Vooral beveiliging is top-of-mind voor serviceproviders, nu we het tijdperk van hyperconnectiviteit binnengaan. Onze unieke geconvergeerde firewall biedt operators een intelligente beveiligingsoplossing die over netwerktechnologieën heen werkt en in staat is verdachte locatiewijzigingen te identificeren. Met deze geavanceerde oplossing onderscheiden wij ons in de markt en deze nominatie is daar een bewijs van. We kijken uit naar de prijsuitreiking op Mobile World Congress!”.

Mobiele versie afsluiten