Broad Horizon neemt Pink Elephant over

De Nederlandse ict-groep Broad Horizon heeft Pink Elephant uit Naarden overgenomen. Hiermee versterkt Broad Horizon zijn positie op het gebied van werkplekdienstverlening in Nederland. Pink Elephant blijft onder eigen naam in de markt opereren. Het opleidingenbedrijf van Pink Elephant valt buiten de overname en gaat zelfstandig verder.

Zowel Broad Horizon als Pink Elephant behoren in Nederland tot de grotere spelers op het gebied van moderne werkplekdiensten voor het mkb. Het samengaan van beide organisaties komt tot stand in een periode waarin de markt groeit en vraagt om schaalbaarheid, kwaliteit en innovatie. Daar waar de sterke punten van Broad Horizon liggen op het gebied van beveiliging en data en managed hosting onderscheidt Pink Elephant zich met de inrichting van de moderne werkplek.

Mark de Lange en Rob van Rinsum blijven verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering van Pink Elephant. Het bedrijf kent drie disciplines: outsourcing, professional services en hardware & software services. Er werken momenteel ruim 150 mensen bij Pink Elephant. Het bedrijf heeft vestigingen in Naarden en Den Bosch.

De overname van Pink Elephant past binnen de overnamestrategie die Broad Horizon hanteert. Het bedrijf wil klanten een breed palet aan diensten op het gebied van data-, opslag- en clouddiensten en business applicaties aanbieden.

Bron: Computable

Mobiele versie afsluiten