Bij ons in de IT: Partnerevent VolkerWessels Telecom

VolkerWessels Telecom organiseerde op 9 juni na lange tijd ook weer een partnerevent met het thema Meet & Eat voor ruim 170 klanten en relaties. Locatie was het eigen bedrijfsterrein in Lieren waar een grote tent was opgesteld, heel erg praktisch als je zelf de ruimte hebt voor een feestje.

Partnerevent VolkerWessels Telecom 2022-06Alle gasten werden om 16.00 uur toepasselijk verwelkomd op de blauwe loper. Het openingswoord werd gedaan door CEO Arjan ten Hove en CFO Bas Verhoeven in een interviewvorm met de gastvrouw. De Pay-off van VWT is ‘Connectiviteit in elke vezel’ en daar sprak Arjan natuurlijk over. Ook gaf hij aan dat het bedrijf in transitie is en dat security steeds belangrijker wordt. Veel domeinen komen steeds dichterbij, wat connectiviteit breder in het bedrijfsleven brengt. Tenslotte sprak Arjan zijn dank uit voor het vertrouwen dat VWT steeds krijgt voor het vele werk dat wordt verzet.

Gastspreker MSc. Peter Joosten, auteur van de boeken Biohacking en Supermens, gaf op luchtige wijze zijn inzichten in hedendaagse ontwikkelingen in de technologie. Met een geïmplementeerde chip in zijn hand demonstreerde hij hoe je daarmee een glaasje cola kan afrekenen. Wie wil dat niet.

Vervolgens vertelde Marcel Broekhaar Sr., adviseur Slimme Samenleving bij BMC, hoe in Zwolle een samenwerking plaatsvindt tussen technologie, de lokale bevolking en de de gemeente Zwolle. Het project Smart Zwolle Hub verzamelt data met sensoren over de waterstand in de laagstgelegen wijk Stadshagen.

Daarna was er voor iedereen tijd om uitgebreid te netwerken. Zelf heb ik ook weer bekende relaties gesproken, zoals Jurjen Veldhuizen, Arjen Bakker, René Lutjenkossink, Mathieu Andriessen, Bertil Brendeke, Jan Honig en zijn er leuke nieuwe contacten opgedaan.

Tot slot was er een bijzondere BBQ en het event werd omlijst door een muzikaal damestrio. Het weer zat mee en ik denk dat alle gasten zich goed hebben vermaakt. Dank voor de invite.

 

Foto’s © Marina Kemp

(Dit artikel verscheen eerder in ITchannelPRO magazine nummer 3)

Mobiele versie afsluiten