Bij ons in de IT: partnerevent van GIG.tech en whitesky.cloud

Met Acronis racen op de Nürburgring

ITchannelPRO is recent afgereisd naar de Nürburgring om Laurenz en Dirk van het team www.stegmann-motorsport.de in hun Whitesky.cloud Porsche GT3 aan te moedigen in de sprint challenge.

 

Partnerevent van GIG.tech en whitesky.cloudHet is drie en een half uur rijden naar het iconische circuit in de Eifel, waar de Porsche Cup Duitsland werd gereden. De Nürburgring heeft als bijnaam ‘De Groene Hel’, maar tijdens de race scheen er een aangenaam zonnetje. 35 Porsche GT3’s reden hun rondjes zonder brokken te maken. Met als resultaat een mooie verdiende derde plaats van Laurenz.

Het team van Gig.tech, bestaande uit Jeroen Van Langenhove, Hans Blaauw, Geert Audenaert en Iain Statham, en van Acronis Floris van Miert en Cornel Heijkoop, hadden 24 partners met hun klanten uitgenodigd. Het programma bestond uit een ontvangst in de Porsche-tent, een bezichtiging van de paddock tussen de wagens en de coureurs, een rondleiding over het circuit en vrije toegang tot de tribunes. Daarna hebben we de trainingen en een mooie race gezien. Kortom: een topdag.

Ook werd tijdens dit weekend een tipje van de sluier opgelicht over de aankomende samenwerking van Whitesky.cloud en Acronis voor www.backupsky.cloud, Daarover later meer. Dit alles is door Johanne Burton en Rein De Grieve tot in de puntjes georganiseerd. Dank voor de uitnodiging.

(Dit artikel verscheen eerder in ITchannelPRO magazine nummer 3)

Mobiele versie afsluiten