Bertil Brendeke Chief Revenu Officer bij Botguard.net

Op 1 februari start Bertil Brendeke als Chief Revenu Officer bij Botguard.net. Na een korte afwezigheid in de software-industrie terug bij de oude liefde? 

Bertil Brendeke-BotguardJa zeker, aldus Brendeke. Hardware faciliteert maar software realiseert resultaat. Natuurlijk kunnen ze niet zonder elkaar maar de ontwikkelingen en de snelheid van verandering die je met software kunt teweegbrengen is veel groter dan die van hardware. De keuze om samen met Nik Rozenberg Botguard groter te maken wordt ingegeven door onze ambitie een positieve bijdrage te leveren aan een veiliger en kosten efficiënter internet.

Botguard heeft software en een platform ontwikkelt om onder andere robot verkeer naar een website te blokkeren omdat dit bijna altijd ongewenste bezoeken oplevert. Het gewenste “verkeer” wordt ongemoeid doorgelaten.

“We kunnen hier nog uren over doorpraten maar wellicht willen de geïnteresseerden ons spreken tijdens www.cloudfest.com het grote evenement in Duitsland waar ook dit jaar weer 800 Nederlanders uit de (web)hosting en MSP-industrie naar toekomen om kennis op te doen van de laatste ontwikkelingen in hard – en software.”

 

Mobiele versie afsluiten