AudioCodes versterkt MS Teams-aanbod met Voca

AI-gedreven contactcenter-oplossing

Goed nieuws voor IT- en Telecom-partners die hun klanten willen ondersteunen met een moderne contactcenteroplossing. AudioCodes Voca, de alles-in-één contactcenteroplossing voor Microsoft Teams met ingebouwde AI-functionaliteit, is nu officieel gecertificeerd door Microsoft.

Peter Broeckx - Voca- AudiocodesMet deze certificering breidt AudioCodes haar portfolio van Microsoft Teams-gecertificeerde oplossingen (SBC’s, telefoons, vergaderapparatuur, opnames) officieel uit naar het contactcenter.

Peter Broeckx, Sales Director Contact Center EMEA bij AudioCodes: “Voca is een zeer gebruiksvriendelijke contactcenteroplossing die perfect aansluit bij de moderne behoeften van bedrijven en tegelijkertijd inspeelt op de populariteit van Microsoft Teams en AI. We merken dat de meeste bedrijven slechts 40% van hun huidige contactcenteromgeving benutten omdat ze simpelweg niet alle extra functionaliteiten nodig hebben. Voca legt de focus op essentiële aspecten van klantcontact, zoals hoogwaardige connectiviteit, efficiënte routering en verbeterde communicatie met klanten dankzij AI-ondersteuning. Wat hier zo mooi aan is, is dat elke Teams-gebruiker (thuis of op kantoor) een potentiële klantenservicemedewerker wordt en alle klantinformatie realtime beschikbaar krijgt op zijn of haar scherm. Dit zorgt voor veel meer snelheid en schaalbaarheid, wat ook weer in het voordeel is van de klant.”

Uitproberen of demo? Geïnteresseerde bedrijven kunnen Voca een maand lang gratis uitproberen via de AudioCodes website, of contact opnemen met AudioCodes voor een demo.

De voordelen van Voca samengevat:

  1.  Naadloze integratie met MS Teams: Dankzij de naadloze integratie met Microsoft Teams is Voca efficiënt en gebruiksvriendelijk voor zowel grote als kleinere organisaties.
  2. Iedere medewerker wordt een potentiële agent: Met Voca kan elke Teams-gebruiker een potentiële agent worden. Dit zorgt voor flexibiliteit en schaalbaarheid van het contactcenter.
  3. Alles-in-één contactcenter-omgeving: Voca biedt een geïntegreerde en efficiënte contactcenter-omgeving op één enkel scherm, waardoor de productiviteit van agenten toeneemt.
  4. Conversational AI verbetert klantinteracties: Slimme routering en real-time klantinformatie, beschikbaar tijdens het gesprek, leidt tot efficiënter werkende agenten, kortere inwerkperiodes en een betere klantenservice-ervaring.
Mobiele versie afsluiten