AudioCodes reflectie 2023 en vooruitblik op 2024

In 2023 heeft AudioCodes opnieuw belangrijke stappen gezet in de wereld van communicatietechnologie. Naadloze communicatie in de Cloud werd versterkt met nieuwe spraakfuncties, apps en vergaderapparatuur.

Remy Rotterdam febr 2022 audiocodesRemy van Gils, Director Strategic Accounts & Services bij AudioCodes, benadrukt dat de focus niet alleen lag op het verbeteren van de gebruikerservaring en interne communicatie bij bedrijven, maar ook op het optimaliseren van de klantbeleving. Dit alles met Microsoft Teams als vertrekpunt en AI als stimulator.

Teams als de basis voor het contactcenter

Remy deelt zijn inzichten: “Sinds de zomer van 2023 zien we volop ontwikkelingen en adoptie van Teams als communicatieplatform voor contactcenters. Ons contactcenterplatform Voca Conversational Interaction Center (Voca CIC) maakt het mogelijk dat iedereen die Teams gebruikt, deel kan uitmaken van de klantenservice. Met de toevoeging van slimme telefonie en geavanceerde AI-functies, zoals automatische gesprekssamenvattingen en door AI aangestuurde spraakassistenten, verbeteren we de klantenservice aanzienlijk. Dit zorgt voor snellere en efficiëntere hulp, zelfs tijdens piekuren, terwijl servicemedewerkers minder tijd besteden aan eenvoudige taken. Meer hierover delen we tijdens ons CX Seminar begin maart in Rotterdam.”

Hybride werken anno nu

Het hybride werkmodel blijft sterk, met bedrijven die kiezen voor toegewijde werkplekken en flexibele en vooral gezellige vergaderruimtes waar je je thuis voelt. Remy benadrukt het belang van een slimme aanpak met de juiste apparatuur, beveiliging en software.

“We krijgen steeds meer vragen over het inrichten van veilige en flexibele vergaderruimtes. Het afgelopen jaar hebben we ons meeting room-portfolio dan ook uitgebreid, in lijn met de visie van Microsoft. Onze devices zijn bovendien voorzien van de nieuwste besturingssystemen, waaronder Android 12. Hierdoor zijn de meest recente beveiligings- en privacy-updates gegarandeerd, waardoor deelnemers, zowel binnen als buiten het bedrijf, zorgeloos kunnen deelnemen aan elke vergadering. Ontdek onze nieuwste devices, waaronder een nieuwe High-End EPTZ camera, Teams-telefoon en een nieuwe serie touchscreens, tijdens ISE 2024 in Barcelona later deze maand.”

Partnersucces

Tot slot dankt Remy het sterke partnerkanaal van AudioCodes voor hun bijdrage en enthousiasme.  “Samen met onze partners hebben we hele mooie successen behaald en het verschil kunnen maken op het gebied van moderne communicatie, aangedreven door AI. We kijken uit naar een voortzetting van onze succesvolle samenwerking in 2024.”

Mobiele versie afsluiten