AudioCodes op Cloud Expo ‘Ontdek de toekomst van cloudcommunicatie’

Ontdek de toekomst van Cloud Communicatie - AudioCodesVerken op Cloud Expo de nieuwste trends in cloudcommunicatie met AudioCodes, Enreach en Pridis. Duik in de wereld van AI-integratie en ervaar een revolutie in samenwerking en klantcontact.

Stel je een wereld voor waarin klanten onmiddellijke reacties verwachten, waar de grenzen tussen fysieke en digitale interacties vervagen, en waar samenwerking geen beperkingen kent. Dit is geen verre toekomstvisie, maar een realiteit die zich hier en nu ontvouwt.

Bij Cloud Expo krijg je de kans om deze spannende toekomst te verkennen door simpelweg een bezoek te brengen aan de stand van AudioCodes, Enreach en Pridis (T301, T302, T303 en T310). Hier presenteren ze de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van cloudcommunicatie, met een speciale nadruk op praktische toepassingen, naadloze integraties met Microsoft Teams en geavanceerde AI-oplossingen.

“De toekomst van cloudcommunicatie ligt voor het grijpen”, legt Jasper Maters van Audiocodes uit. “Stap bij ons binnen en ontdek hoe je een moderne en veilige communicatie-omgeving creëert, boordevol nieuwe mogelijkheden dankzij AI, zoals realtime analyse, automatische transcriptie en 24/7 klantcontact via voicebots. De mogelijkheden zijn grenzeloos en de toekomst is nu!”

Mobiele versie afsluiten