Audiocodes groeit hard en zoekt mensen over de hele wereld

audiocodesBen jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en denk je het verschil te kunnen maken in de wereld van audio- en videocommunicatie voor grootzakelijke ondernemingen? Bekijk dan onze vacatures.
We zoeken o.a. inside sales managers, project and product managers, engineers en customer success managers in verschillende locaties wereldwijd.

Voordelen: kans om te werken in een modern beursgenoteerd bedrijf met meer dan 1000 partners in meer dan 100 landen. Internationale werkomgeving met vrijheid om grotendeels vanuit huis te werken en je eigen tijden in te delen (in lijn met het nieuwe werken). Goede ondersteuning en training van collega’s en nog veel meer..

AudioCodes, opgericht in 1993, is een toonaangevende leverancier van geavanceerde communicatiesoftware, -producten en productiviteitsoplossingen voor de digitale werkplek. Wij stellen ondernemingen in staat hun volledige spraaknetwerk op te bouwen en te beheren, en Unified Communications-systemen zoals Microsoft Teams en Zoom optimaal te benutten, zowel in de cloud als on premises. AudioCodes’ brede scala aan innovatieve producten, oplossingen en diensten worden wereldwijd gebruikt door grote multinationals en toonaangevende tier 1 operators.

https://www.audiocodes.com/careers/positions

Mobiele versie afsluiten