Arrow wordt distributeur Secureworks in EMEA-regio

Arrow logo

Technologiedistributeur Arrow heeft een distributieovereenkomst voor heel Europa getekend met cyberbeveiligingsbedrijf Secureworks. Doel is het kanaal te voorzien met een uitgebreid software- en serviceportfolio met schaalbare, complementaire beveiligingsoplossingen.

Met de toenemende digitalisering neemt de technische complexiteit continu toe en worden steeds meer endpoints en applicaties blootgesteld aan het risico van cyberaanvallen – vooral in cloudomgevingen en in de netwerkinfrastructuur. Het is daarom bijzonder belangrijk dat digitale transformatie effectief wordt beschermd tegen deze steeds veranderende bedreigingen, terwijl bedrijven tegelijkertijd innovatief kunnen blijven en groeien. Secureworks werkt samen met Arrow om zijn middelen en mogelijkheden op het gebied van kanaalwerving, kanaalondersteuning en verkoopondersteuning uit te breiden.
Kanaalpartners die deelnemen aan het Secureworks Global Partner Program krijgen toegang tot voordelen die exclusief zijn voorbehouden aan partners, waaronder dealregistratie, leads en financiële voordelen. Kanaalpartners kunnen ook financiering aanvragen voor marketingontwikkeling.
De producten en diensten die beschikbaar zijn onder de nieuwe distributieovereenkomst omvatten Taegis XDR (Extended Detection and Response), Taegis ManagedXDR, Taegis VDR en de Incident Management Retainer voor proactief en acuut incidentbeheer.

www.arrow.com

Mobiele versie afsluiten