Arrow Electronics sluit overeenkomst met Broadcom

Arrow Electronics is – na de overname van Symantec door Broadcom eind 2019 – ’s werelds eerste commerciële aggregatie-aanbieder geworden voor Broadcom’s Symantec Enterprise Security-activiteiten. De overeenkomst geldt voor de Benelux, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, Scandinavië, het Verenigd Koninkrijk en Ierland en omvat de support- en channel go-to-market-strategieën voor Symantec’s portfolio van beveiligingsoplossingen.

Arrow gaat rechtstreeks technische ondersteuning bieden aan Broadcom’s commerciële enterprise klanten en het kanaal ondersteunen door nieuwe kansen te creëren. Ook gaat Arrow verlengingen en vernieuwingen van bestaande overeenkomsten stimuleren en de activering via het partnernetwerk mogelijk maken.

Alexis Brabant, vice president EMEA sales voor Arrow’s enterprise computing solutions business: “Broadcom is volledig toegewijd aan het kanaal en we zijn blij om onze samenwerking uit te breiden met deze bekende leverancier die de industrie ondersteunt met een breed scala aan oplossingen en om een sleutelrol te spelen in hun wereldwijde netwerk. De commerciële aggregatie-overeenkomst verrijkt ons aanbod van oplossingen aan onze channel-klanten verder en helpt hen de infrastructuur van hun eindgebruikers te beschermen.”

Apay Obang-Oyway, directeur EMEA channel en allianties bij Broadcom:“We zijn verheugd om deze overeenkomst met Arrow te sluiten, omdat we op basis van de langdurige samenwerking tussen Arrow en Symantec weten dat onze klanten in veilige, deskundige handen zijn.”

Arrow werkt al bijna twintig jaar samen met Symantec en wil aanzienlijk blijven investeren in go-to-market-strategieën en het stimuleren van kanaalinitiatieven. Symantec Endpoint Security en Symantec Email Security Service zijn exclusief beschikbaar via ArrowSphere.

www.arrow.com

Mobiele versie afsluiten