Arrow Electronics introduceert de eerste AI-metgezel

voor IT-distributie ter verbetering van Cloud Bedrijfsmanagement

Eric GourmelenLeverancier van wereldwijde technologieoplossingen Arrow heeft de eerste release van ArrowSphere Assistant gelanceerd, een AI-metgezel voor cloudbedrijven, gebouwd om nieuwe zakelijke kansen op te sporen, de efficiëntie te verhogen en nieuw inkomstenpotentieel te ontdekken voor channel partners die hun cloud business beheren m.b.v. ArrowSphere Cloud.

De ArrowSphere Assistant wordt aangestuurd door Microsoft Azure AI en stroomlijnt workflows, zodat partners sneller geïnformeerde beslissingen kunnen nemen, snel kunnen handelen en hun klanten betere cloudservices kunnen bieden. Met slechts een paar interacties kunnen gebruikers de belangrijkste gebieden waarop ze zich bij hun dagelijkse cloudinteracties moeten richten, vinden en begrijpen. ArrowSphere Assistant helpt bij het opstellen van gedetailleerde rapporten, het verkrijgen van aanbevelingen, het creëren van communicatie op basis van bevindingen en het omzetten van onbenutte zakelijke inzichten in nieuwe zakelijke kansen en teruggewonnen tijd op het werk.

“We bieden een hulpmiddel dat een nieuwe vorm kan geven aan de manier waarop onze partners hun cloud business en die van hun klanten begrijpen en beheren”, zegt Eric Gourmelen, vice president en CTO van ArrowSphere bij Arrow. “ArrowSphere Assistant maakt gebruik van de kracht van generatieve AI-technologie in combinatie met de robuuste zakelijke data in ArrowSphere Cloud, om antwoorden van ongekende kwaliteit te bieden op vragen van channel partners.”

ArrowSphere Assistant stelt partners in staat om meer te bereiken dankzij diepere data en visuele hulpmiddelen op tal van gebieden, waardoor cloudmanagement sneller, beter geïnformeerd en efficiënter wordt, op schaal. Deze omvatten:

Arrow heeft nauw samengewerkt met Microsoft om de onderliggende technologie van het hulpmiddel op schaal aan te passen om de moeilijkste zakelijke uitdagingen van partners aan te pakken. De eerste feedback geeft aan dat ArrowSphere Assistant een grote impact zal hebben op de prestaties en winstgevendheid van partners.

“Arrow blijft leiderschap tonen door innovatieve distributieaanbiedingen te creëren om hun partners in staat te stellen business excellence te bereiken en klantsucces te leveren”, zegt Microsoft Chief Partner Officer en CVP Nicole Dezen. “De AI-assistent in ArrowSphere Cloud is een game-changer voor degenen die cloudservices beheren.”

ArrowSphere Assistant is op aanvraag beschikbaar voor ArrowSphere Cloud gebruikers. Meer informatie vindt u hier.

Mobiele versie afsluiten