Arno Oosterom sales representative bij Doculayer.ai

oosterom

Doculayer.ai, leverancier van Intelligente Document Processing (IDP)-oplossingen op basis van artificial intelligence, heeft Arno Oosterom aangesteld als Sales Representative. In deze nieuwe rol wordt hij verantwoordelijk voor het genereren van nieuwe leads voor Doculayer.ai.
De aanstelling van Oosterom is een strategische stap keuze die als doel heeft om de groei van Doculayer.ai verder te versnellen.

Oosterom is een ervaren sales professional. Zo was hij de afgelopen twee jaar onderdeel van het sales team van Cirres. Daarvoor werkte hij ruim achttien jaar in diverse rollen bij IT Service Management leverancier TOPdesk. Zo was hij onder andere manager van het callcenter en was hij als account manager verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe leads voor TOPdesk in Nederland.Doculayer.ai biedt oplossingen voor het intelligent verwerken en analyseren van documentstromen op basis van AI- en machine learning technologie. Met de benoeming van Oosterom als Sales Representative wil Doculayer.ai meer kennis opbouwen over de behoeften van potentiële klanten. Met deze inzichten kan het bedrijf de meerwaarde van Intelligente Document Management (IDP)-oplossingen duidelijker aantonen bij nieuwe doelgroepen.

www.doculayer.com

Mobiele versie afsluiten