Arjen Mossinkoff afscheid genomen als bestuurslid van Telecom Society

Arjen Mossinkoff en Yvonne Schers Telecom SocietyOp 18 januari 2024 heeft Arjen Mossinkoff afscheid genomen als bestuurslid van Telecom Society tijdens het Annual Dinner in kasteel De Wittenburg in Wassenaar. Dit gebeurde tijdens het jaarlijkse event met als thema ‘Shaping up for the future waar onder andere Yvonne Schers (voorzitter Telecom Society) en sprekers Tessa Cramer en Doron Hacmon de ruim 130 gasten inspirerend toespraken.

Het grootste gedeelte van de afgelopen 15 jaar is hij penningmeester geweest en heeft ervoor gezorgd dat de vereniging in een gezonde situatie verkeerd.

De reden om te stoppen heeft ook te maken met de veranderende werksituatie, aldus Arjen. Na 15 jaar bij Avaya in diverse marketingfuncties in Telecom te hebben gewerkt is hij nu werkzaam als interim Marketing Manager bij E-Storage, een bedrijf dat zich richt op onder andere Cyber Recovery Services & Data Infrastructuur Management. “Een interessante dynamische markt en een leuk bedrijf om voor te werken”. Hij gaat zich daar vooral richten om de brand van E-Storage verder uit te breiden en business te generen door nieuwe leads binnen halen.

De tijd is voorbij gevlogen en nu is het om het stokje over te geven aan iemand anders die even enthousiast te werk gaat. “ik wil iedereen bedanken waar ik de afgelopen jaren mee gewerkt hebt en ik hoop nog veel van jullie te spreken tijdens de Telecom Society events die nog gaan komen” aldus Arjen.

Naast Arjen hebben ook Elsemieke Vermijs en Eric van Soest afscheid genomen als bestuursleden.

Victor Hendrikse en Olaf Hoorneman van Sound zijn uitgeroepen tot Guest Speakers 2023

Mobiele versie afsluiten