Arcserve werkt samen met Kappa Data

Benelux organisaties beschermen tegen ransomware

Arcserve, leverancier van geavanceerde data- en ransomware beschermingssoftware, heeft IT security specialist Kappa Data aangesteld als value-added distributor in de Benelux.

Kappa Data heeft 20 jaar ervaring met IT security oplossingen in het Benelux kanaal en gaat VAR’s en MSP’s voorzien van de enige geïntegreerde cyber- en dataprotectietools om data van klanten te beschermen en aanvallen van ransomware te voorkomen.

“De kwaliteit van Arcserve’s oplossingen is toonaangevend in de industrie als het aankomt op het voorkomen van ransomware aanvallen, dus het is niet meer dan logisch dat we met hen samenwerken,” aldus Patrick Casteels, managing partner van Kappa Data. “Bedrijven in de Benelux staan tegenwoordig bloot aan een groeiend aantal steeds complexere cyberdreigingen, naast de andere economische uitdagingen. De oplossingen van Arcserve helpen onze klanten het deze uitdagingen het hoofd te bieden.”

Arcserve versterkte recent de alliantie met cybersecurityspecialist Sophos om AI-gedreven anti-ransomware en dataprotectie oplossingen voor on-premises, cloud en SaaS-gebaseerde workloads: Arcserve Cloud Backup for Office 365 and Arcserve Unified Data Protection (UDP) Cloud Hybrid Secured by Sophos.

“Arcserve blijft 100% kanaalgericht, dus is het voor ons business model essentieel om de juiste distributeur te hebben,” zegt Mick Bradley, VP EMEA bij Arcserve. “Ik ben ervan overtuigd dat de samenwerking met Kappa Data een belangrijke stap is om organisaties in de Benelux te helpen om ransomware aanvallen te neutraliseren. Kappa Data heeft de reputatie en lokale kennis van de (groot)zakelijk markten en hun langjarige samenwerking met Sophos maakt het een logische partner.”

www.kappadata.nl

Mobiele versie afsluiten