Arcserve® 9000 serie levert ongeëvenaarde prestaties

de eerste en enige methode om ransomware aanvallen te neutraliseren

arcserve9000De Arcserve® 9000 serie is de eerste en enige methode om ransomware aanvallen te neutraliseren, effectief disaster recovery (DR) te leveren en gegevens te herstellen. Het is een alles-in-één databeschermingsstrategie die in slechts 15 minuten kan worden geïmplementeerd.

De Arcserve Appliances 9000 Serie is Secured by Sophos en voorzien van de bekroonde Arcserve Unified Data Protection (UDP). Met Sophos Intercept X cybersecurity, combineren Arcserve Appliances op unieke wijze deep learning endpoint-bescherming met onsite en offsite mogelijkheden voor bedrijfscontinuïteit op basis van een multilayer aanpak die volledige IT-resilience biedt. Arcserve Appliances, ontworpen met cloud-native mogelijkheden, integreren on- en offsite DR met ingebouwde cloud-DR en back-up naar de Arcserve® Cloud. Hiervoor kan ook gebruik worden gemaakt van private en publieke clouds, waaronder Amazon® AWS, Microsoft Azure®, Nutanix® Objects, Eucalyptus® en Rackspace®.

Breed scala aan implementatiescenario’s

Arcserve Appliances stroomlijnen de IT omgeving met een breed scala aan implementatiescenario’s. Single-site, primaire site, cross-site, centrale appliance-site en een hybride combinatie van on-premise lokale, externe en cloudsystemen. Elk apparaat is een op zichzelf staande, “set and forget” oplossing voor DR en back-up. Ontworpen met cloud-native mogelijkheden, wereldwijde brongebaseerde deduplicatie en replicatie op meerdere locaties. Vanzelfsprekend zijn er ook tape-integratie en geautomatiseerde gegevensherstelmogelijkheden.

Ongeëvenaarde prestaties

De prestaties zijn ongeëvenaard. De modellen 9012, 9024 en 9048 leveren tot 20 TB / uur verwerkingscapaciteit op basis van wereldwijde deduplicatie aan de bronzijde met een ontdubbelingsratio van 98%. Arcserve Appliance-modellen 9072DR, 9096DR, 9144DR, 9192DR, 9240DR, 9288DR, 9360DR en 9504DR leveren tot 76 TB / uur doorvoer op basis van wereldwijde deduplicatie aan de bronzijde met een ontdubbelingsratio van 98%.

De Arcserve® 9000 serie omvat 11 configuratie-opties, die variëren van 12 TB tot 504 TB effectieve capaciteit per apparaat. Deze appliances kunnen VM’s (multi hypervisor) starten (kan ook met fysieke systemen met de build-in migratie optie). Dit kan in of buiten de appliance plaatsvinden.

Arcserve kan, nadat de Back-up is gemaakt, dit systeem direct weer uitpakken en startklaar maken naar een willekeurige hypervisor. Dit betekend dat met een reboot men weer beschikbaar kan zijn op het punt van de laatste back-up. RTO is dan dus de reboot, RPO is de laatste back-up (vaak enkele minuten daarvoor).

Meer weten? Download de factsheet

Mobiele versie afsluiten